ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:21
MENU CLOSE

Μερακλής παπάς πιάστηκε να κάνει σεξ με ηλεκτρική σκούπα!

15.07.2022 15:30

Ο Τζον Τζεφς είναι ιερωμένος, ετών 74 και πιάστηκε στα πράσα να έχει σεξουαλική επαφή μέσα στην εκκλησία. Μέχρι εδώ, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Τζον Τζεφς είναι ένας… άτακτος ιερωμένος.

Το αποκορύφωμα είναι ότι δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι «ο διαβήτης του δεν ήταν ρυθμισμένος»…

Η ιστορία εκτυλίχθηκε σε εκκλησία στο Κέντρο των Βαπτιστών στο Μιντλετον Τσένι του Νορθαμπτονσάιρ.

Ο ιερωμένος κλήθηκε να λογοδοτήσει  για «απρεπή έκθεση».

Η πέτρα του σκανδάλου, δηλαδή η ηλεκτρική σκούπα Henry Hoover δεν διώκεται… Αλλά μόλις η είδηση άρχισε να κυκλοφορεί, πήραν φωτιά τα ψαχτήρια του διαδικτύου για την φωτογραφία της συγκεκριμένης σκούπας.

Ο ιερωμένος πιάστηκε στα πράσα από έναν πιστό που πήρε στο Κέντρο των Βαπτιστών και είδε τον παπά να συνευρίσκεται με την ηλεκτρική σκούπα φορώντας μόνο τις … ζαρτιέρες του. Για τη διευκόλυνση της σεξουαλικής επαφής η σκούπα είχε τοποθετηθεί επιμελώς ανάμεσα σε δύο καρέκλες.

Ο πιστός που είδε τον παπά είπε ότι ήταν εντελώς γυμνός και φορούσε μόνο γυναικείες κάλτσες και ζαρτιέρες. Ο 74χρονος ιερωμένος αν και είδε τον πιστό συνέχισε την σεξουαλική επαφή και αργότερα δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι αισθανόταν «άτακτος» εκείνη την στιγμή και δεν μπορούσε να σταματήσει.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον «άτακτο» παπά, αλλά ο πρόεδρος του δικαστηρίου εξέφρασε την απορία του γιατί το θέμα έφτασε μέχρι την δικαιοσύνη. «Δεν έχω ιδέα γιατί νομίζετε ότι είναι καλό να έρθει αυτό το θέμα σε δίκη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ψύχραιμος πρόεδρος του δικαστηρίου, εκδηλώνοντας κατανόηση για τα πάθη του ιερωμένου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του ιερωμένου υποστήριξε ότι ο πελάτης του υποφέρει από διαβήτη και τα φάρμακα που παίρνει δεν τον βοηθούν. Επιπλέον, υποστήριξε πως ο παπάς περνάει δύσκολα επειδή έχασε την γυναίκα του .

Αλλά οι εξηγήσεις αυτές δεν έπεισαν το δικαστήριο που καταδίκασε τον «άτακτο» παπά σε κοινωνική εργασία 18 μηνών και πρόστιμο  845 λιρών για τα δικαστικά έξοδα και αποζημίωση 200 λιρών για τον πιστό που σοκαρίστηκε από το θέαμα της συνεύρεσης του ιερωμένου με την ηλεκτρική σκούπα.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Είδος υπό… εξαφάνιση οι κόκκινοι τηλεφωνικοί θάλαμοι – Ο ρόλος των κινητών τηλεφώνων

Έλον Μασκ: Δεύτερο παιδί με τη θετή του κόρη απέκτησε ο 76χρονος πατέρας του

Συντετριμμένη η Ιβάνκα Τραμπ από τον θάνατο της μητέρας της: «Ήταν πρότυπο δύναμης – Θα μου λείπει πάντα»

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:14
Exit mobile version