search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:31
MENU CLOSE

Έλον Μασκ: Δεύτερο παιδί με τη θετή του κόρη απέκτησε ο 76χρονος πατέρας του

15.07.2022 13:48
musk-elon-new

Το δεύτερο παιδί με τη θετή του κόρη απέκτησε ο πατέρας του Έλον Μασκ, Έρολ.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο 76χρονος ο οποίος έχοντας αποκτήσει με την κατά 41 χρόνια μικρότερη Jana Bezuidenhout τον γιο τους το 2018, έγινε ξανά πατέρας, με τη θετή του κόρη να φέρνει στη ζωή -αυτή τη φορά- ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Αδιαφορώντας παντελώς για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους, αλλά και για το γεγονός ότι απέκτησε παιδιά με την κόρη της επί 18 χρόνια συζύγου του, Χάιντε, ο Έρολ Μασκ δήλωσε πως τού είναι δύσκολο να μην έχει κοντά του τα παιδιά του, καθώς η Γιάννα δεν ζει μαζί του συνεχώς.

«Αν ζήσω για χρόνια, τελικά μπορεί να καταλήξουμε μαζί. Είναι δύσκολο. Προτιμώ να τους έχω εδώ μαζί μου. Η Γιάννα ήρθε και πέρασε μερικές μέρες μαζί μου πριν έξι μήνες, τα παιδιά όμως άρχισαν να μου τη δίνουν στα νεύρα» τόνισε, προσθέτοντας ότι μοναδικός σκοπός του ανθρώπου πάνω στη γη είναι να αναπαράγεται…

«Το μόνο πράγμα, για το οποίο βρισκόμαστε στη Γη είναι για να αναπαραγόμαστε. Αν μπορούσα να κάνω κι άλλο παιδί, θα έκανα. Δεν βλέπω κανέναν λόγο να μην το κάνω» δήλωσε.

Διαβάστε επίσης:

Συντετριμμένη η Ιβάνκα Τραμπ από τον θάνατο της μητέρας της: «Ήταν πρότυπο δύναμης – Θα μου λείπει πάντα»

Ιταλία: Η «εβδομάδα των παθών» και οι «εκκλήσεις στον σωτήρα της πατρίδας»

Η Καμίλα αποκάλυψε τι κάνει τον Κάρολο ευτυχισμένο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:28