Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να τηρήσει την στρατηγική του σε ό,τι αφορά τις εκλογές αλλά και τον ανασχηματισμό.
Μετά από περίπου ένα μήνα ταλάντευσης που πέρασε και αφού κατέληξε ότι πρέπει να γίνουν στο τέλος της τετραετίας οι εκλογές, σε δύο αναφορές του έδειξε και τον χρόνο.
Την πρώτη φορά είπε ότι θα γίνουν «την Άνοιξη» και την Κυριακή στο προεδρικό Μέγαρο ότι «έχουμε εννέα μήνες μέχρι τις εκλογές».
Οπότε τοποθετούνται γύρω στον Απρίλιο του 2023. Κι αυτό το επαναλάμβανε σε όλους τους συνομιλητές του το προηγούμενο διάστημα, με εξαίρεση τις λίγες εβδομάδες που σκεφτόταν το ενδεχόμενο για τις πρόωρες.
Όσον αφορά τις συζητήσεις για τον ανασχηματισμό ο Πρωθυπουργός ήθελε να βάλει τέλος στις συζητήσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. Όπως και το topontiki.gr είχε γράψει στο παρελθόν, πολλοί βουλευτές προσδοκούσαν σε υπουργοποίηση τους, ώστε από καλύτερη θέση να απευθυνθούν στους ψηφοφόρους τους. Το γεγονός ότι κανένας δεν υπουργοποιείται έχει δύο ερμηνείες: η πρώτη ότι ανακουφίζονται κάποιοι (θα δυσκολεύονταν εάν έμεναν εκτός), η δεύτερη ότι ενοχλούνται κάποιοι άλλοι (κυρίως βουλευτές επαρχίας και Θεσσαλονίκης).
Διαβάστε επίσης:
«Τους ένωσε το… μυστήριο» – Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βάφτισε το παιδί στελέχους του ΠΑΣΟΚ (Photos)
Mοχάμεντ Μπιν Σαλμάν: Ζήτησε 300 λιμουζίνες για να έρθει στην Ελλάδα και έκλεισε ολόκληρο ξενοδοχείο (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.