search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:06
MENU CLOSE

Σε κινητικότητα για επεισόδια «Εκτός υπηρεσίας» στον ΑΝΤ1

29.07.2022 19:04
ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (8)

Αστυνομικοί, τοπικοί «άρχοντες» και απλοί πολίτες, «ύποπτοι», αλλά και «αθώοι», μπήκαν στους ρόλους τους και ξεκίνησαν την κοινή τους απολαυστική ζωή σε ένα νησί όπου ακόμα κι αν δεν υπάρχει το «κακό» θα πρέπει να το… εφεύρουν.

Η έντονη κινητικότητα καταγράφεται αυτές τις ημέρες σε φυσικούς χώρους και πλατώ για τις ανάγκες γυρισμάτων της σειράς «Εκτός υπηρεσίας» του ΑΝΤ1, τα οποία άρχισαν και βρίσκονται σε εξέλιξη ώστε η κωμική παραγωγή μυθοπλασίας να ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του σταθμού από το φθινόπωρο.

Σε κάποιο νησί του Αιγαίου το τοπικό αστυνομικό τμήμα έρχεται αντιμέτωπο με την πιθανότητα να καταργηθεί και να βάλει λουκέτο, λόγω αδράνειας όπως ενημερώνουν από τα Κεντρικά και οι αστυνομικοί που υπηρετούν εκεί θα πρέπει να μετατεθούν αλλού, σύμφωνα με το σενάριο.

Έκπληκτοι και σε απόγνωση, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τολμούν να δώσουν μια ανορθόδοξη λύση για να το κρατήσουν ανοιχτό: να σκηνοθετήσουν ψεύτικα εγκλήματα για να αποδείξουν ότι όχι μόνο είναι χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι.

Σύντομα, όμως, οι ζωές όλων των κατοίκων των δύο χωριών, που στο παρελθόν τα χώριζε αιώνια έχθρα, αλλά τώρα ζουν μονιασμένα και αγαπημένα, θα αλλάξουν για πάντα.

Το σενάριο υπογράφουν οι Μάκης Πιτταράς και Θωμάς Τσαμπάνης και τη σκηνοθεσία κάνει ο Βαίλης Κεχαγιάς.

Παίζουν μεταξύ άλλων οι Πάνος Βλάχος, Βασιλική Ανδρίτσου, Άνδρη Θεοδότου, Νίκος Ορφανός, Κώστας Φιλίππογλου, Αλέξης Βιδαλάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Τζαβάρας, Γιάννης Κοκιασμένος.

Ιδιαίτερους ρόλους στην σειρά και την πλοκή έχουν οι Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και Αλίκη Αλεξανδράκη.

Διαβάστε επίσης:

25χρονος με δελτία ειδήσεων στο YouTube «χαλάει» την «εικόνα» στα μεγάλα αμερικανικά κανάλια

Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την αστυνομική επίθεση κατά της δημοσιογράφου Ελευθερίας Κουμάντου

Τα νέα πρόσωπα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Open τα Σαββατοκύριακα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24