search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:24
MENU CLOSE

Μίλτος Τεντόγλου σε… κέφια: «Χαμούλης έγινε στο ξενοδοχείο – Ήπια μια μπύρα και κοιμήθηκα» (Videos)

18.08.2022 00:45
tentoglou-evropaiko-5-new

Με το γνωστό… cool ύφος, ο απίθανος Μίλτος Τεντόγλου μίλησε για το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, δίνοντας ρεσιτάλ… χαλαρότητας.

Αμέσως μετά την απονομή, ανέφερε σε δηλώσεις του πως, παρά το γεγονός πως έχει ζήσει πολλές απονομές και έχει ακουστεί αρκετές φορές ο Εθνικός Ύμνος, θεωρεί πως το σκηνικό της απονομής στο Μόναχο με… τη βαρκούλα ήταν λίγο «έξτρα».

«Είναι από τα αγαπημένα μου μετάλλια, γιατί ήρθε όπως το ήθελα… Με μία μεγάλη επίδοση. Είναι για μένα αυτό το μετάλλιο, δεν θέλω να το αφιερώσω αλλού, γιατί πέρασα δύσκολα φέτος. Πήρα αυτό που μου άξιζε και σαν επίδοση και σαν μετάλλιο» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Για τους πανηγυρισμούς το βράδυ στο ξενοδοχείο έκανε λόγο για «χαμούλη». «Εγινε ένας χαμούλης… Ηταν εκεί η οικογένειά μου και όλη η εθνική ομάδα. Το ίδιο κάναμε και με την Ντρισμπιώτη και το ίδιο θα κάνουμε και με τα υπόλοιπα παιδιά. Εγώ μετά έκατσα και ήπια μια μπύρα. Ήμουν πολύ κουρασμένος και πήγα για ύπνο», είπε χαρακτηριστικά.

Το απόγευμα της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Έλληνα Ολυμπιονίκη, με τη «γαλανόλευκη» να κυματίζει ψηλά στο Μόναχο.

Το τρομερό παιδί των Γρεβενών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος «πετώντας» με άλμα στα 8,52 και δεν χρειάστηκε καν να εκτελέσει 5η και 6η προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: «Ασημένια» η Κατερίνα Στεφανίδη με μεγάλη εμφάνιση στον τελικό (Videos)

Πρεμιέρα με… 100άρα στο «Ακρόπολις» η Εθνική (Videos)

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης: Ασημένιο μετάλλιο ο Χρήστου – «Χάλκινος» ο Γκολομέεβ (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:23