search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:44
MENU CLOSE

Ανακατατάξεις προγραμμάτων λόγω τηλεθέασης

21.09.2022 13:56
ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ (1)

Από τις πρώτες κι όλας αναμετρήσεις, ειδικά στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης, άρχισαν οι αναπρογραματισμοί και οι ανασχεδιασμοί.

«Φύλλο πορείας» για τη βραδινή ζώνη της Παρασκευής και εκείνης του Σαββάτου πήρε η κοινωνικοαισθηματική σειρά «Γλυκάνισος» του ΣΚΑΪ έπειτα από τις αποδόσεις που σημείωσε στα πρώτα επεισόδια.

Ο «πόλεμος» τηλεθέασης (και επιβίωσης) σκληρός. Η σειρά του ΣΚΑΪ είχε, βλέπετε, να αναμετρηθεί με τα επεισόδια των σειρών «Σασμός» και «Η γη της ελιάς». Στη ζώνη μετάδοση τους, ενδεικτικά χθες, τα επεισόδια καθεμιας από τις δύο σειρές απέσπασαν μερίδια 30,7% και 25% αντιστοίχως.

Κανονικά στην ώρα της (18:50) συνεχίζει η σειρά «Άγρια γη».

Εντωμεταξύ αναδιατάξεις πραγματοποιούνται -λέγεται- και στην ψυχαγωγική εκπομπή «Γειά» του σταθμού. Εξετάζονται αλλαγές στη δομή της εκπομπής, καθώς αναμετράται με την ομοειδή «Καλύτερα δεν γίνεται» του Alpha.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλισσα Ελισάβετ: Και όμως, παρακολουθούσε τη σειρά «The Crown»

«Σμύρνη μου αγαπημένη» – Η κινηματογραφική υπερπαραγωγή της Μιμής Ντενίση έρχεται στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Καραμίχος «έφαγε ξύλο» στη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:44