search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:50
MENU CLOSE

Χαμός με Πορτοσάλτε-Παπαπαναγιώτου-Κλαυδιανό: «Πέταγονται και οι δύο σαν να μην πω τι» (video)

21.09.2022 11:56
portosalte_papapanagiotou_klavdianos_new

Ένταση προκλήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Σήμερα», ανάμεσα στον Άρη Πορτοσάλτε, τον Φοίβο Κλαυδιανό και τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου.

Αρχικά, οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στους Φοίβο Κλαυδιανό και Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, οι οποίοι διαφωνούσαν για το ποιο θέμα πρέπει να μιλήσουν πρώτα: για τα ελληνοτουρκικά ή για τις υποκλοπές.

Ο Φοίβος Κλαυδιανός ρωτούσε τους συνομιλητές του «είναι σωστό να καταστρέφονται φάκελοι από την ΕΥΠ;», αναφερόμενος στο θέμα των υποκλοπών, με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου να λέει ότι «την ώρα που ο Ερντογάν κατηγορεί την Ελλάδα για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, ένα μεγάλο κομμάτι της Αντιπολίτευσης τηρεί σιωπή».

Σε εκείνο το σημείο, «μπήκε» στη συζήτηση και ο Άρης Πορτοσάλτε λέγοντας «τι περιμένουμε… να καταγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ερντογάν όταν… κατεβάζει γραμμή Ερντογάν στην Ελλάδα; Πες για τον Ράμμο να πάμε παρακάτω».

«Ρώτα τον ΣΥΡΙΖΑ, μη ρωτάς εμένα. Υπάρχουν κόμματα στην Ελλάδα που στηρίζουν τον Ερντογάν;», απάντησε ο Κλαυδιανός, με τον Πορτοσάλτε να του απαντά«Εννοείται, ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ότι χάθηκε ένα παιδί 5 χρονών στον Έβρο, που υποστηρίζει, είναι αυτό που λέει ο Ερντογάν».

Ο Φοίβος Κλαυδιανός είπε στη συνέχεια ότι «ο κ. Ερντογάν σαν μαφιόζος που επικαλείται τους καλούς τρόπους, έκανε μία βάρβαρη ομιλία με φωτογραφίες στον ΟΗΕ, προσπαθώντας απλά να μας επιρρίψει ευθύνες. Είναι καταδικαστέο» και πρόσθεσε ότι «δεν ξέρω γιατί δεν βγήκε επίσημη ανακοίνωση από τα κόμματα, όμως, στελέχη τοποθετήθηκαν».

Τότε, τον διέκοψε ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, ενώ ο Φοίβος Κλαυδιανός επαναλάμβανε «άσε με να μιλήσω» και ο Άρης Πορτοσάλτε έλεγε: «άφησέ τον Μπάμπη, να πει τις τουρκικές απόψεις».

Σε εκείνο το σημείο, ο Φοίβος Κλαυδιανός επιτέθηκε στον Άρη Πορτοσάλτε, λέγοντας ότι «αυτά που λέει είναι ανεπίτρεπτα. Είναι χυδαίος τρόπος αντιμετώπισης του συνομιλητή».

Στη συνέχεια, ο Φοίβος Κλαυδιανός έλεγε ότι δεν του επιτρέπεται να μιλήσει και πρόσθεσε ότι «πετάγονται και οι δύο σαν να μην πω τι».

Διαβάστε επίσης:

«House of the Dragon»: «Τρένο» πάει η τηλεθέαση – Δεν το πιστεύουν στο HBO

Τηλεθέαση: «Μαγνήτης» η κηδεία της Ελισάβετ και για τα ελληνικά κανάλια (Πίνακας)

GNTM 5: Μαμά και κόρη εμφανίστηκαν στις οντισιόν και «μάγεψαν» τους κριτές (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:50