search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:08
MENU CLOSE

Βροχή από σήριαλ σήμερα στην τηλεόραση (Photos)

19.09.2022 08:54
SEIRES NEW

Δεν θα ξέρουμε τι να πρωτοδούμε. «Βροχή» πέφτουν τα σήριαλ στην τηλεόραση, σε όλα τα κανάλια από σήμερα.

Ο «Ερωτας φυγάς» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 17:45 στο OPEN και θα μας ταξιδέψει στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50 που ξεπερνά τα σκοτάδια της, προχωρά και εξελίσσεται, μέσα από έναν έρωτα μοιραίο, πλοκή συναρπαστική, σταυροδρόμια ηθικής που συναντάμε ακόμη στο σήμερα, έντονους χαρακτήρες, συναισθήματα, και καταιγιστικές ανατροπές.

Mία δραματική σειρά εποχής σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Πορτοκαλάκη, διασκευή σεναρίου της Ρένας Ρίγγα και επιμέλεια σεναρίου του Δημήτρη Αποστόλου, με ένα μοναδικό καστ πρωταγωνιστών.

Η νέα δραματική σειρά «Άγρια Γη» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 18.50 στον ΣΚΑΪ.

Η ιστορία ξεκινά 28 χρόνια πριν, όταν ο δεκάχρονος γιος του Πέτρου Γαλάνη (Γιώργος Γάλλος), ιδιοκτήτη του κτήματος «Άγρια Πλαγιά», πέφτει θύμα απαγωγής μπροστά στα μάτια της εξάχρονης φίλης του Ελπίδας. Πρωταγωνιστει ο Στέφανος Μιχαήλ.

Ο «Γλυκάνισος» κάνει πρεμιέρα σήμερα και από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.00 θα σκορπίζει το μεθυστικό άρωμά του στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.

Ο Στρατής Δεμίρης (Γιώργος Παπαγεωργίου) είναι υποπλοίαρχος σε ένα πλοίο που ναυαγεί μεσοπέλαγα. Οι τραγικές συνέπειες του ναυαγίου, εκτός από την καριέρα του πλήττουν και το γάμο του. Η Λέσβος, το νησί απ’ όπου κατάγεται και μένει μόνιμα η οικογένειά του, είναι μονόδρομος για εκείνον.

Η Ραζάν Ναζάλ (Έλενα Πιερίδου) είναι Σύρια πρόσφυγας. Όταν ο καταυλισμός που μένει στη Μυτιλήνη τυλίγεται στις φλόγες, βιώνει μια τραγική απώλεια.

Ο Παράδεισος των Κυριών έρχεται από σήμερα να μας συντροφεύει, στις 8 , στον Alpha. Aφηγείται την ιστορία ενός πολυκαταστήματος στο κέντρο των Αθηνών την δεκαετία του ’60.

Από σήμερα επανέρχονται στην τηλεόραση με νέα επεισόδια οι πολύ πετυχημένες σειρές Γη της Ελιας και Σασμός – στο Mega και στον Alpha αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης

Google Doodle: Η Google τιμά το ζευγάρι Ολυμπιονικών Emil Zatopek και Dana Zatopkova

OPEN: Χωρίς τη Χρύσα Φώσκολου η «Ανοιχτή επικοινωνία»

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:07