search
ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 11:43
MENU CLOSE

«Βόμβα» από Νίκο Μουτσινά: «Πιστεύω φέτος είναι η τελευταία χρονιά στην τηλεόραση» (Video)

01.10.2022 08:59
moutsinas

Ένα σχόλιο που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση έκανε ο Νίκος Μουτσινάς την Παρασκευή μέσα από το «Καλό μεσημεράκι» συνομιλώντας με την μπάντα των Alcatrash στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Συγκκριμένα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορώ χωρίς εσάς! Άσε τώρα, με ψυχολόγο μιλάω που δεν μπορώ χωρίς εσάς… Τι θα κάνω, σκέφτομαι, από του χρόνου. Παιδιά, εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη και πιστεύω φέτος είναι η τελευταία χρονιά στην τηλεόραση».

«Παιδιά, εντάξει, κάποια στιγμή όλοι χρειαζόμαστε να κάνουμε δέκα λεπτά διάλειμμα όπως η Ελένη. Άνευ πλάκας όμως, να μιλήσουμε και ειλικρινά, δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο. Τα έχουμε κάνει όλα», συνέχισε.

«Είναι πέμπτη χρονιά φέτος; Χαρά στο κουράγιο σας» πρόσθεσε, επίσης, ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της μεσημεριανής του εκπομπής στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης:

Μόνικα Μπελούτσι: Έκλεισε τα 58 και το γιορτάζει – «Όσο το σώμα χαμηλώνει, η ψυχή ψηλώνει»

Ζάχος Χατζηφωτίου: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός από την εγγονή του

Θεοφανία Παπαθωμά: Μιλάει για τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο» – Γιατί απείχε 10 χρόνια από την τηλεόραση (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 11:34