search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:19
MENU CLOSE

Το Ελληνικό «ένωσε» Μητσοτάκη και Σαμαρά – Μαζί στα εγκαίνια

17.10.2022 17:54
samaras_new

Μετά την παρουσία του στα εγκαίνια του μετρό στον Πειραιά, ο Αντώνης Σαμαράς βρέθηκε και στα επίσημα εγκαίνια του Ελληνικού, δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι δύο άνδρες είχαν θερμή χειραψία, δείχνοντας ότι η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στα εγκαίνια του μετρό στον Πειραιά, μόνο τυχαία δεν ήταν.

Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, η επένδυση στο Ελληνικό ξεκίνησε από τη ΝΔ και τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, βάλτωσε επί ΣΥΡΙΖΑ και ολοκληρώθηκε επί ΝΔ.

«Η πρώτη σχετική συζήτηση στη βουλή έγινε το 2007. Αφού πέρασε από σαράντα κύματα, η σύμβαση υπογράφηκε με κυβέρνηση ΝΔ και πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά. Και πάλι, ήταν η εποχή που ακούστηκαν πολλά, μέχρι και μετατροπή της περιοχής σε κοινωνικό λαχανόκηπο. Επρεπε να έρθει το καλοκαίρι του 2019 για να μπει το νερό στο αυλάκι. Και κυλά ερμητικά. Το κυβερνητικό πρόγραμμα θέλει την ανάπτυξη για όλους. Το Ελληνικό που γίνεται με ιδιωτικά κεφάλαια, υπολογίζεται ότι θα εισφέρει πάνω από 14 δισ. στα δημόσια ταμεία, θα δημιουργήσει πάνω από 70.000 θέσεις εργασίας, μιλάμε για ένα τεράστιο έργο», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η Ολυμπιακή δάδα, ο Αλέξης Τσίπρας και η απόφαση της οικογένειας

O Ενές Καντέρ έρχεται στην Ελλάδα και θα συναντηθεί με τον Νίκο Ανδρουλάκη

Λαϊκή Ενότητα: Ο Δημήτρης Στρατούλης και η Μαριάνα Τσίχλη νέοι επικεφαλής


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:19