ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:27
MENU CLOSE

Τζορτζ Κλούνεϊ: Αποκάλυψε τι τον έκανε να ερωτευτεί την Αμάλ Αλαμουντίν (Photos)

19.10.2022 14:26

Οκτώ ευτυχισμένα χρόνια έγγαμου βίου συμπλήρωσαν ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν.

Μιλώντας στο talk show της Nτρου Μπάριμορ, το βράδυ της τρίτης, ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποκάλυψε πώς έγινε η γνωριμία τους και πώς ξεκίνησε η αγάπη του για την «εκλεκτή» της καρδιάς του.

Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν: Πώς έγινε η γνωριμία τους

«Λοιπόν, είναι αστείο. Ήρθε στο σπίτι στη λίμνη Κόμο με μια φίλη της για να μας επισκεφθεί και αμέσως εντυπωσιάστηκα» είπε αρχικά ο Τζορτζ Κλούνεϊ και πρόσθεσε:

«Το πιο αστείο πράγμα είναι ότι μου τηλεφώνησε ο Μπράιαν Λουρντ, ο ατζέντης μου, ο οποίος μόλις είχε γνωρίσει την Αμάλ και εκείνη του είπε: “Ναι, θα πάω στο Κόμο με μια φίλη μου”. Αμέσως μετά ο Μπράιαν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “Έρχεται μια κοπέλα στο σπίτι σου την οποία θα παντρευτείς”

«Έλεγα: “Είσαι ηλίθιος. Ξέρεις ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί”. Και τότε έρχεται η Αμάλ και μείναμε ξύπνιοι όλο το βράδυ μιλώντας και από τότε άρχισα να της γράφω ένα σωρό γράμματα» ανέφερε ο ηθοποιός, με την Ντρου Μπάριμορ να τον ρωτά: «Εννοείς με χαρτί και με μολύβι;».

«Ναι, ακόμα γράφουμε γράμματα. Τα αφήνουμε στο μαξιλάρι» απάντησε ο διάσημος ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Λουδάρος: «Πολύ λίγο έκανα τηλεόραση και οι άνθρωποι είναι τέρατα» (Video)

Διονύσης Σχοινάς: Πώς απάντησε όταν ρωτήθηκε για την «κόντρα» του με τον Γιώργο Μαζωνάκη (Video)

GNTM 5: «Νιώθω ότι είμαι και άντρας και γυναίκα» – Η αντίδραση της Καγιά σε διαγωνιζόμενη που εξόργισε το Twitter (Video)

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:27
Exit mobile version