ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:00
MENU CLOSE

Πορτοσάλτε εναντίον ΛΕΞ: Άθλιοι στίχοι, υποτιθέμενος καλλιτέχνης

24.10.2022 13:50

Τον ράπερ ΛΕΞ αλλά και όλους εκείνους που βρέθηκαν στη μεγαλειώδη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη, «στόλισε από τον «αέρα» του ΣΚΑΪ, ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Να πάμε αντισυστημικά, να διαλύσουμε ό,τι σύστημα έχουμε αλλά η απάντηση ποια ειναι; Το “Μητσοτάκη μαμιέσαι”;» είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άρης Πορτοσάλτε:

«Έχουμε ένα πολύ σοβαρό θέμα κυρίες και κύριοι, αν προστρέξω και στο ότι πήγαν 30 χιλιάδες νέοι και άκουγαν κάτι αθλίους στίχους ενός υποτιθέμενου καλλιτέχνη, που υποτίθεται ότ χτυπάει το σύστημα… Και όλοι μαζί στο τέλος φώναζαν τη βρισιά εναντίον του πρωθυπουργού, τη γενετήσια… Το πρόβλημά μου δεν είναι να βρίζουν τον πρωθυπουργό. Το θέμα μου δεν είναι να κάνουν κριτική στον πρωθυπουργό. Ας κάνουν κριτική από το πρωί ως το βράδυ… Το να συγκροτεί αντισυστημικό σύνθημα το “Μητσοτάκη μαμιέσαι” με συγχωρείτε αλλά… Αν αυτό το αντισυστημικό περιβάλλεται από μια αμορφωσιά, από μια ατημελησιά, από μια κατάσταση ξεχαρβαλώματος, τότε χάνει το νόημα του το να πεις ότι πας αντισυστημικά. Να πάμε αντισυστημικά, να διαλύσουμε ό,τι σύστημα έχουμε αλλά η απάντηση ποια ειναι; Το “Μητσοτάκη μαμιέσαι”;»

Διαβάστε επίσης:

Ναυτεμπορική ΤV: Ξεκίνησε συνεργασία με το CNBC

EΡΤ: Αφιέρωμα στα 97 χρόνια από τη γέννηση του Μάνου Χατζιδάκι

Καθημερινή εναντίον Βορίδη και Κικίλια

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42
Exit mobile version