search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:45
MENU CLOSE

Καθημερινή εναντίον Βορίδη και Κικίλια

24.10.2022 08:27
kathimerini new

Σαφέστατες αιχμές εναντίον των υπουργών Βορίδη και Κικίλια αφήνει η Καθημερινή με αφορμή το  θέμα του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.   

Για τον μεν υπουργό Τουρισμού η Καθημερινή στο χθεσινό της φύλλο αναφέρει ότι «μπερδεύει στα πρωινά παράθυρα τα χύδην εκδικητικά ένστικτα με τη συντεταγμένη δικαιοσύνη».

Για τον δε υπουργό Εσωτερικών «ποια δικαιολογία, μπορεί να βρεθεί για τον υπουργό Εσωτερικών; Δεν ήξερε ο Μάκης Βορίδης ότι, προτείνοντας τον χημικό ευνουχισμό, εισηγείται έναν ακρωτηριασμό που είναι εκτός του δικαιικού μας συστήματος;

Δεν ήξερε ότι μια κρατική επέμβαση στο σώμα του ενόχου θα ισοδυναμούσε με εγκατάλειψη του δυτικού νομικού πολιτισμού υπέρ της σαρίας; Θα το ανεχόταν αυτό η ελληνοχριστιανική συνείδηση του ποινικολόγου Βορίδη;

Ο υπουργός διόρθωσε σε δεύτερο χρόνο, ως ικανός νομικός, την αρχική του δήλωση. Εννοούσε ευνουχισμό μόνο με τη συναίνεση του εγκληματία. Πριν από τον νομικό, όμως, είχε μιλήσει διά του Βορίδη και ο πολιτευτής, που ξέρει να αφήνει ανοιχτά εκείνα τα ποινικά «ενδεχόμενα» που ακούγονται ωραία στα αυτιά του ποιμνίου του.

Ξέρει ότι προεκλογικά ο ποινικός λαϊκισμός μπορεί να τάζει ακόμη κι εκείνα που δεν γίνονται»

Διαβάστε επίσης

Η μαχη της τηλεθέασης: Τι είδε ο κόσμος το Σάββατο

Τσαλίκης: «Τα βάζει» με το ζεύγος Γκουντάρα για το «Big Brother» και τους συγκρίνει με τον… Ξανθόπουλο (Video)

Γνωρίζετε τον Αλέξη Λαναρά; – Ποιος είναι ο ράπερ ΛΕΞ που ξεσηκώνει τα πλήθη και γεμίζει τα στάδια (Photo | Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:41