search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:06
MENU CLOSE

Κικίλιας για Κολωνό: Έχω αρρωστήσει – Να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα (Video)

11.10.2022 09:24
kikilias_new

Οργισμένος για την υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης κοπέλας στον Κολωνό, εμφανίστηκε ο Βασίλης Κικίλιας.

«Τις τελευταίες μέρες ως γονιός, ως πατέρας, έχω αρρωστήσει», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Τουρισμού, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης (11/10).

«Δεν το αντέχει το στομάχι κανενός Έλληνα φυσιολογικού αυτού που έχει γίνει με αυτό το κοριτσάκι. Θεωρώ αδιανόητο ότι δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα τα ονόματα αυτών των αλητών που μπήκαν στη διαδικασία να ακουμπήσουν αυτή την ψυχούλα. Κρίνεται η ελληνική δικαιοσύνη και το κράτος Δικαίου από τον τρόπο που θα χειριστούν αυτή την υπόθεση», πρόσθεσε συναισθηματικά φορτισμένος.

«Όποιος είναι άνθρωπος πραγματικός δεν μπορεί να αντιδράσει διαφορετικά σε αυτό. Είναι ατελείωτη αλητεία» κατέληξε κλείνοντας ο Βασίλης Κικίλιας.

Διαβάστε επίσης:

Κίνηση τώρα: Προβλήματα σε Κηφισό και κέντρο – Ποιοι δρόμοι είναι στο «κόκκινο» (live χάρτης)

Κολωνός: «Κλειδί» οι ψηφιακές συσκευές του 53χρονου – Στο «στόχαστρο» οι 213 επίδοξοι βιαστές της 12χρονης (video)

Hμαθία: Απανθρακώθηκε 66χρονος μέσα στο σπίτι του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:06