search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:39
MENU CLOSE

Ναυτεμπορική ΤV: Ξεκίνησε συνεργασία με το CNBC

24.10.2022 12:59
tv control new

Τα «πατήματά» της προσπάθεί να βρεί η τηλεόραση της Ναυτεμπορικής. Το κανάλι – που προς το παρόν μεταδίδεται μόνο μέσω Nova και Cosmote – δεν έχει ακόμα την απήχηση που επιθυμούν οι ιδιοκτήτες του.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει άλλο αντιστοιχο οικονομικό κανάλι και ποντάρουν πολλά σε αυτό οι νέοι ιδιοκτήτες της Ναυτεμπορικής.

Στα πλαίσια των βελτιωτικών κινήσεων που κάνουν προχώρησαν σε συνεργασία με το CNBC.

Το Ναυτεμπορική TV θα μεταδίδει ζωντανά, σε καθημερινή βάση, πρόγραμμα του CNBC, καθώς και τις πιο δημοφιλείς εκπομπές και ντοκιμαντέρ του δικτύου. Σε πρώτη φάση ωστόσο, δεν υπάρχει προβλεψη για υποτιτλισμό των προγραμμάτων του αμερικάνικου δικτύου.

Ωστόσο αναζητείται τρόπος να λυθεί αυτό το πρόβλημα συντομα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εικόνα του καναλιού θυμίζει πολύ εκείνη της -επίσης νεοσύστατης – ΕΡΤ News, με το «L banner», προβάλλοντας μαζί με την κανονική του ροή την πορεία των μετοχών των εισηγμένων εταιριών του Χ.Α.Α., τίτλους ειδήσεων κλπ.

Το κανάλι με επικεφαλής τον Λάμπη Ταγματάρχη, λειτουργεί σε υπερσύγχρονα ιδιόκτητα στούντιο στον Περισσό, συνολικής επιφάνειας 2.000 τ.μ. «με πλήρη οργάνωση τηλεοπτικού σταθμού».

Διαβάστε επίσης

EΡΤ: Αφιέρωμα στα 97 χρόνια από τη γέννηση του Μάνου Χατζιδάκι

Καθημερινή εναντίον Βορίδη και Κικίλια

Η μαχη της τηλεθέασης: Τι είδε ο κόσμος το Σάββατο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:36