search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:18
MENU CLOSE

Ο Λάμπης Ταγματάρχης στο «Nαυτεμπορική TV»

01.04.2022 12:22
lampis_tagmatarxis_new

Η είδηση δεν συνδυάζεται με το έθιμο της ημέρας. Και τούτο διότι η ανάληψη ρυθμιστικών αρμοδιοτήτων στο κανάλι Nαυτεμπορική TV από τον Λάμπη Ταγματάρχη γνωστοποιήθηκε σήμερα, 1η Απριλιου 2022, από την ηλεκτρονική έκδοση της ιστορικής οικονομικής εφημερίδας.

Το topontiki.gr επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο ο οποίος -φευγαλέα, καθώς βρισκόταν σε σύσκεψη- επιβεβαίωσε το γεγονός.

Το κανάλι «με επικεφαλής τον Λάμπη Ταγματάρχη», όπως αναφέρει το naftemporiki.gr θα λειτουργήσει σε υπερσύγχρονα ιδιόκτητα στούντιο στο Ηράκλειο Αττικής, συνολικής επιφάνειας 2.000 τ.μ. «με πλήρη οργάνωση τηλεοπτικού σταθμού».

Το κανάλι θα υποστηρίζεται από την δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας και τονίζεται ότι «πολύ σύντομα θα υπάρξουν και νέες εκπλήξεις στον εμπλουτισμό του δημοσιογραφικού περιεχομένου».

Επισημαίνεται ότι ο σταθμός θα διατηρεί online σύνδεση με το Χρηματιστήριο Αξιών Αθήνας, «φωτογραφίζοντας παράλληλα και τις εξελίξεις στα διεθνή χρηματιστήρια και αγορές».

Στο Ναυτεμπορική TV θα φιλοξενούνται «ναυτιλιακά νέα, διεθνής ειδησεογραφία, οι πλέον ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές ιστορίες, αλλά και σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρείν στην Ελλάδα, όπως και εκπρόσωποι του πολιτικού και πνευματικού κόσμου της χώρας. Τέλος, καθημερινά σε τακτά χρονικά διαστήματα θα υπάρχει αναλυτικό δελτίο οικονομικών και πολιτικών εξελίξεων», αναφέρει η ιστοσελίδα της «Ναυτεμπορικής».

Σημειώνεται επίσης ότι «για την έναρξη λειτουργία του καναλιού ο χρόνος μετρά αντίστροφα» ύστερα και από την απόφαση του ΕΣΡ να εγκρίνει τη μετάδοση από συνδρομητικές πλατφόρμες και το διαδίκτυο του τηλεοπτικού σταθμού της ιστορικής οικονομικής εφημερίδας.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Το ΕΣΡ μαζεύει στοιχεία για να ελεγχθεί η δημοσιογραφική τηλεοπτική κάλυψη

ΣΚΑΪ: Χωρίς Καμπουράκη τη νέα σεζόν – Τι αποφάσισε η διοίκηση του σταθμού

ΣΚΑΪ: Έρχονται οι «μασκοφόροι» τραγουδιστές – Πρεμιέρα σήμερα για το σόου «The Masked Singer»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:18