search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:38
MENU CLOSE

Ανδρουλάκης: «Οφείλουμε να εργαστούμε για την ενίσχυση της θέσης της χώρας»

28.10.2022 10:58
Nikos Androulakis_new

«Το έπος του ΄40 είναι ένα διαχρονικό σύμβολο θυσίας για την πατρίδα», τονίζει στο μήνυμά του για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Όπως προσθέτει: «Τη σημερινή εποχή των γεωπολιτικών αναταραχών και της μεγάλης αβεβαιότητας οφείλουμε να εργαστούμε για την ενίσχυση της θέσης της χώρας με οικονομικούς και κοινωνικούς όρους εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και με αίσθημα ενότητας να διαφυλάξουμε τα εθνικά μας συμφέροντα απέναντι σε κάθε είδους αναθεωρητισμό και ιδιαίτερα της προκλητικής τουρκικής ηγεσίας. Κάθε διάλογος πρέπει να στηρίζεται στο διεθνές δίκαιο και όχι στο δίκαιο του ισχυρού. Γι’ αυτό όταν κάποιοι αμφισβητούν τις διεθνείς συνθήκες υπονομεύοντας τη σταθερότητα στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, δεν χωρούν ίσες αποστάσεις από εταίρους ή την ηγεσία του ΝΑΤΟ. Ούτε βέβαια νέες συμφωνίες για εξοπλιστικά προγράμματα. Η θυσία των Ελλήνων στο έπος του ΄40 θα αποτελεί διαχρονικά μια πυξίδα ευθύνης και εθνικής αξιοπρέπειας για όλους μας. Χρόνια Πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες», καταλήγει το μήνυμα του κ. Ανδρουλάκη.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στην Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο πατέρας ως δράστης της δολοφονίας του 41χρονου γιου του

28η Οκτωβρίου: Το ξεκίνημα του πολέμου σαν σήμερα

28η Οκτωβρίου: Μαχητικά αεροσκάφη Rafale, τεθωρακισμένα οχήματα μάχης Marder 1A3 και αναγνώρισης ΤΤΟΑ Μ1117, στην φετινή παρέλαση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:36