Κολωνός: Τρεις ακόμη βιαστές αναγνώρισε η 12χρονη - Νέα εντάλματα σύλληψης (Video)
Τρία νέα πρόσωπα αναγνώρισε η 12χρονη την οποία φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος, κατά την κατάθεσή της στη ΓΑΔΑ.
Η 12χρονη φέρεται να αναγνώρισε δύο ή τρία άτομα που είχαν συναντηθεί μαζί της στα Σεπόλια, μέσα από περίπου 10 φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, μεταξύ των προσώπων που αναγνώρισε η 12χρονη δεν είναι ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση.
Νέα εντάλματα
Μετά την αναγνώριση των προσώπων που είχαν βρεθεί μαζί της από την 12χρονη, οι αστυνομικοί θα απευθυνθούν στη δικαιοσύνη, προκειμένου να εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έχουν στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία των συγκεκριμένων προσώπων, με τις συλλήψεις να γίνονται ενδεχομένως και τις επόμενες ώρες και να ολοκληρώνονται μέχρι το βράδυ της Τετάρτης.
Διαβάστε επίσης:
Παλαιό Φάληρο: Την Πέμπτη η απολογία του «βιαστή με το τατουάζ» (Photos/Video)
Ναυάγιο στην Εύβοια: Σε εξέλιξη η επιχείρηση του Λιμενικού – Έχουν διασωθεί 10 μετανάστες