search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:51
MENU CLOSE

Έκλεισαν τη λεωφόρο Νίκης στη Θεσσαλονίκη για να κάνει ποδήλατο ο βασιλιάς της Ολλανδίας (Video)

02.11.2022 16:42
thessaloniki podilato

Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας, μετά από τη διήμερη παραμονή τους στην Αθήνα.

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ολλανδίας, Βίλεμ-Αλέξανδρος και Μάξιμα, μαζί με τον δήμαρχο της πόλης Κωνσταντίνο Ζέρβα έκαναν μια βόλτα με το ποδήλατο στην παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης.

Μόνο που τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά, καθώς χρειάστηκε ο δρόμος, ένας από τους πλέον κεντρικούς, να κλείσει για λόγους ασφαλείας ώστε να διανύσουν με τα ποδήλατα μια συγκεκριμένη διαδρομή – από την πλατεία Αριστοτέλους έως τον Λευκό Πύργο – και να απολαύσουν τον καλοκαιρινό καιρό.

Ο κ. Ζέρβας με αφορμή την επίσκεψή τους, αναφέρθηκε στον σχεδιασμό του Δήμου Θεσσαλονίκης για την προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου και την ενίσχυση της μικροκινητικότητας, ενώ συζήτησε με το βασιλικό ζεύγος για ζητήματα που αφορούν τον τουρισμό αλλά και για το πώς ο μεγάλος αριθμός φοιτητών που διαθέτει η Θεσσαλονίκη και το υψηλό επίπεδο των πανεπιστημίων της αποδεικνύεται πόλος έλξης για μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας.

Σε ανάμνηση της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Ζέρβας προσέφερε στο βασιλικό ζεύγος φιάλες κρασιού -της περίφημης «Γοργόνας»- από τον αστικό αμπελώνα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Στη Βόρεια Ήπειρο το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ο Κώστας Καραμανλής

ΠΑΣΟΚ: Πρόταση Ανδρουλάκη σε μεγάλο όνομα του μπάσκετ

Κώστας Γαβράς: Τι απαντά στα δημοσιεύματα περί πολιτικής του συστράτευσης µε τον Αλέξη Τσίπρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:51