search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:18
MENU CLOSE

Και όμως, «δεν είναι μόνο η οικονομία, ηλίθιοι»

22.11.2022 10:43
ypourgiko

«Ειναι η οικονομία, ηλίθιε».

Αυτό το σλόγκαν είχαν επιλέξει οι συνεργάτες του Κλίντον για να τονίσουν ότι στις εκλογές η οικονομία είναι το πρώτο που απασχολεί τους πολίτες. 

Μπορεί να είναι ναι το πρώτο, αλλά όχι το μοναδικό.
Τα εθνικά θέματα, η ασφάλεια, η υγεία, η παιδεία και τα θέματα σεβασμού στις δημοκρατικές λειτουργίες της Πολιτείας συμπληρώνουν το καρέ του ενδιαφέροντος. Γιατι τα λέω αυτά; Γιατι αν στην κυβέρνηση νομίζουν οτι με «το καλάθι του νοικοκυριού» και με τις εξαγγελίες των δισ. σε έργα που θα τελειώσουν το 2030 θα πάρει πλειοψηφία στις εθνικές εκλογές, πλανώνται. 

Αυτές τις μπούρδες λένε στον Μητσοτάκη οι αμερικανοί σύμβουλοι επικοινωνίας, ο Σκέρτσος, ο Γεραπετρίτης και ο Άδωνις και στο τέλος θα τους φωνάξει, όταν έρθει ο λογαριασμός. Όταν ακούει- και υιοθετεί- την Κεραμέως, ότι όλα είναι καλά στην Παιδεία και θα λυθούν τα προβλήματα με τα σεμινάρια … απο το Γέιλ, τον Πλεύρη να τα βλέπει όλα τέλεια στον χώρο της υγείας, τον Πέτσα ότι όλα καλά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και, και, και, θα δει τι εστί βερύκοκο.
Όταν οι συνεργάτες του ισχυρίζονται, «έλα μωρέ ποιός ασχολείται με τις υποκλοπές», θα κάνουν το παγώνι, «όταν τους ερθει ο ουρανός σφοντίλι».
Ε, λοιπόν, ποτέ δεν είναι «μόνο η οικονομία, ηλίθιοι».

ΥΓ: Το μικρό διάλειμμα από τις ειδήσεις που σας δίνει η στήλη, θα συνεχιστεί αύριο και μεθαύριο, με σχόλια για ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Προεκλογική περίοδος γαρ.

Διαβάστε επίσης:

Το high tech Μουντιάλ, ο Εμίρης προξενητής του Ερντογάν, τα θύματα των αγώνων και οι «σοβαροί» που άκουγαν τον Κώστα Καραμανλή

Χαμηλά (για την ώρα) η μπάλα στις υποκλοπές και τα τρία ονόματα που θα προκαλέσουν σεισμό

Από την μπουρδολογία της Φωτίου, στους μάρτυρες «φωτιά» και «όλα στο φως», αλλά… σε τρία χρόνια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15