search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:32
MENU CLOSE

Το high tech Μουντιάλ, ο Εμίρης προξενητής του Ερντογάν, τα θύματα των αγώνων και οι «σοβαροί» που άκουγαν τον Κώστα Καραμανλή

21.11.2022 06:00
teleti_muntial

Με Μουντιάλ ξεκινάει η εβδομάδα και το αναφέρουμε για τέσσερις λόγους.

1 – Να δούμε λίγη μπαλίτσα που πάντα λειτουργεί αγχολυτικά και κυρίως τους αγώνες της δεύτερης φάσης των ομίλων όπου εκεί θα έχουμε το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών ανάμεσα στους μεγάλους.

2 – Για την χθεσινή φαντασμαγορική τελετή, hi tech κατάσταση με φοβερά γήπεδα σε κατασκευή, τεχνολογία design.

3 – Όχι αξιολογικά τρίτο είναι το γεγονός ότι πίσω από τα φώτα των γηπέδων, κρύβονται επιμελώς εικόνες με χιλιάδες εργαζόμενους όπου όπως διαβάσαμε σε δημοσιεύματα τους έχουν χωρίς φαγητό και νερό, να δουλεύουν επί δώδεκα ώρες για να λάμψει η διοργάνωση του καθεστώτος.

4 – Η πολιτική εικόνα της έναρξης, όπου για μια ακόμα φορά ο εμίρης του Κατάρ ως ενδιάμεσος και προξενητής σχέσεων του προέδρου της Τουρκίας, έτσι και εδώ, φρόντισε να έχει ο Ερντογάν την πρώτη χειραψία με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Σίσσυ. Ξέρετε, αυτόν που όπου ο τούρκος πρόεδρος έλεγε ότι δεν θα τον χαιρετήσει ποτέ στη ζωή του!

5 – Κατά τ’άλλα, στα δικά μας οι αποκαλύψεις για τις υποκλοπές συνεχίζονται με νέα στοιχεία αλλά και μπόλικη σάλτσα και εκτιμήσεις και κάποιους «δράκους» που δυστυχώς αδυνατίζουν την υπόθεση και ουσιαστικά και επικοινωνιακά. Λίγο θέλει μια υπόθεση που αφορά την δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα, να φτάσουμε στο τέλος και να μη βρουν άκρη ούτε οι δικαστικές αρχές;

Πως το είπε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στον συνάδελφο Μανώλη Κοττάκη στην παρουσίαση του βιβλίου του στη Λάρισα, «τουλάχιστον εμένα,με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες».

Διαβάστε επίσης:

Χαμηλά (για την ώρα) η μπάλα στις υποκλοπές και τα τρία ονόματα που θα προκαλέσουν σεισμό

Από την μπουρδολογία της Φωτίου, στους μάρτυρες «φωτιά» και «όλα στο φως», αλλά… σε τρία χρόνια

Τα «καυτά» θέματα των εκλογών, οι υποψηφιότητες Σαμαρά-Καραμανλή και ποιοι δημοσιογράφοι μπαίνουν στα ψηφοδέλτια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:32