search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 14:55
MENU CLOSE

Ρεκόρ τηλεθέασης για τη σεζόν, μέχρι τώρα, στο ματς Αγγλίας- Γαλλίας

12.12.2022 18:25
tiletheasi15322_new


Τηλεοπτικό γεγονός της εβδομάδας από πλευρά τηλεθέασης αποτέλεσε το μουντιαλικό ματς Αγγλίας- Γαλλίας.

Ο δείκτης της Nielsen έδειξε το 18,5% ή 1.867.000 τηλεθεατές και σταμάτησε μόλις ο,4% πιο κάτω από την υψηλότερη τηλεθέασης της περσινής σεζόν που είχε καταφέρει ο τελικός της Γιουροβίζιον ο οποίος είχε συγκεντρώσει στη συχνότητα της ΕΡΤ1 1.955.000 τηλεθεατές.

Σε γενικές γραμμές το Μουντιάλ ήταν ισχυρός πόλος έλξης την Παρασκευή και το Σάββατο που μάς πέρασαν.


Την Παρασκευή παρά τις ελκυστικές αναμετρήσεις και ειδικά την απρόσμενη εξέλιξη στο μάτς Κροατίας- Βραζιλίας, η σειρά «Η γη της ελιάς» του Mega συντήρησε σε υψηλό επίπεδο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και ήταν δεύτερη προτίμηση της ημέρας.

Ο ΑΝΤ1 είχε έντονη παρουσία λόγω μουντιαλικών μεταδόσεων, συνέβαλαν ως κάποιο βαθμό και στο πλασάρισμα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στην πέμπτη θέση του top 10.
Το Σάββατο ο δείκτης τηλεθέασης κυμάνθηκε λίγο ψηλότερα από ότι συνήθως τέτοια ημέρα και στο top 10 της ημέρας συγκαταλέγονται τέσσερα δελτία ειδήσεων και λόγω εξελίξεων στο σκάνδαλο Κατάρ με την Εύα Καϊλή μεταξύ των εμπλεκόμενων σε αυτό.


Την Κυριακή οι πρώτες τρείς θέσεις καταλείφθηκαν από εκπομπές του Mega, δύο σειρές και το κεντρικό δελτίο του σταθμού. Το Κατάρ γκέιτ ώθησε δύο ακόμη δελτία, του Alpha και του Σκάι, στην δεκάδα.

Διαβάστε επίσης:

Νέα επίθεση Χάρι-Μέγκαν κατά του Μπάκιγχαμ: «Λένε ψέματα για να προστατεύσουν τον Ουίλιαμ»

Μερίδιο αλα 2012 ο ΑΝΤ1 λόγω Μουντιάλ

Στα «χαρακώματα» Χάρι-Μέγκαν και βρετανικά ΜΜΕ εξαιτίας του ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» στο Netflix (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 14:55