search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 18:45
MENU CLOSE

Βρετανία: Παρουσιάστρια του BBC «λύγισε» στον αέρα όταν ανακοίνωσε τον θάνατο των τριών αγοριών στο Μπέρμιγχαμ (Video)

12.12.2022 21:19
bbc_new

Ο θάνατος των τριών παιδιών στη λίμνη στο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας «αναγκάσε» την παρουσιάστρια του BBC, Τζονάνα Γκόζλινγκ, να «λυγίσει» στον αέρα την ώρα που περιέγραφε το τραγικό γεγονός.

Τα αγόρια ηλικίας οκτώ, 10 και 11 ετών έχασαν τη ζωή τους αφού έπεσαν σε μια παγωμένη λίμνη στο Σόλιχαλ, ενώ ένα τέταρτο αγόρι ηλικίας έξι ετών εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του, επιβεβαίωσε σήμερα η αστυνομία.

Οι τέσσερις νέοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση αφού υπέστησαν καρδιακή ανακοπή αφού έπεσαν μέσα στον πάγο στο πάρκο Μπάμπς Μιλ στις 2.30 μ.μ. χθες.

Η αστυνομία δήλωσε ότι οι έρευνες στη λίμνη συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν κάποιος άλλος έπεσε στο νερό, μετά από αναφορές ότι μπορεί να εμπλέκονται έως και έξι παιδιά.

Καθώς η κ. Γκόσλινγκ μετέφερε την είδηση των θανάτων ζωντανά στον αέρα, εμφανίστηκε εμφανώς αναστατωμένη και αφού έκανε μια παύση είπε: «Λυπάμαι πολύ, αυτά είναι προφανώς τρομερά νέα».

Περιέγραψε τους θανάτους ως πολύ «σοκαριστικούς» και «πολύ λυπηρούς».

Διαβάστε επίσης:

Έλον Μασκ: Γιούχα δίχως τέλος στο σόου του Dave Chappelle (Video)

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Χαστούκι» στον Ερντογάν για τους πυραύλους Tayfun – Να αποφεύγει τις απειλές και την προκλητική ρητορική

Qatargate: Πάνω από ένα χρόνο οι έρευνες των βελγικών αρχών για το σκάνδαλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 18:41