search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:10
MENU CLOSE

Γιάννης Διακογιάννης: Σε κλίμα συγκίνησης ο αποχαιρετισμός στον κορυφαίο αθλητικογράφο – Ποιοι έδωσαν το «παρών» (Photos)

16.12.2022 15:56
kideia diakogianni 765- new

Το τελευταίο αντίο στον κορυφαίο αθλητικογράφο Γιάννη Διακογιάννη που πέθανε σε ηλικία 91ενός ετών, είπαν φίλοι και συγγενείς που βρέθηκαν στον ιερό ναό Αγίων Θεοδώρων του Α΄ Νεκροταφείου Αθηνών .

Ο ΠΣΑΤ, όπως ανακοίνωσε, τίμησε τη μνήμη του Γιάννη Διακογιάννη και αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά του στον κλάδο, αλλά και σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, αποφάσισε να αναλάβει όλες τις δαπάνες της εξοδίου ακολουθίας.

Στον ιερό ναό Αγίων Θεοδώρων του Α΄ Νεκροταφείου Αθηνών βρέθηκε πλήθος κόσμου. Ανάμεσα τους ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού , Γιώργος Μαυρωτάς, όπως και το ιστορικό δίδυμο του Παναθηναϊκού, Δομάζος – Αντωνιάδης, αλλά και ο Νίκος Σαργκάνης.

Επίσης, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Πάνος Σόμπολος, αλλά και άτομα του καλλιτεχνικού κόσμου, όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος.

Στεφάνια στη μνήμη του θρυλικού δημοσιογράφου έστειλαν η  ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης,  η ΕΣΗΕΑ, αλλά και η ΕΡΤ και ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA.

«Ήταν ένας πολύ καλός φίλος. Ήταν ο μεγάλος της αθλητικής δημοσιογραφίας» δήλωσε ο Αντώνης Αντωνιάδης, εμφανώς συγκινημένος. «Ο Γιάννης Διακογιάννης καθιέρωσε τον Έλληνα αθλητικό συντάκτη. Ήταν άνθρωπος της μουσικής, αγαπούσε τα βιβλία, το κρασί και την καλή παρέα. Ήταν άνθρωπος του στίβου αλλά αγαπούσ3ε ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων. Β’εβαια δεν έλεγε ότι ήταν Παναθηναϊκός, το είπε τελευταία. Εμείς ξέραμε, γιατί στην πορεία του Γουέμπλεϊ ήταν μαζί μας σε όλες τις αποστολές και πολλές φορές τον χρησιμοποιήσαμε σαν διερμηνέα. Είχαμε οικογενειακή σχέση. Το χιούμορ και η καλοσύνη του δεν περιγράφονται. Καλό παράδεισο» τόνισε ο “ψηλός” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης:

Πάπας Φραγκίσκος: Επιστρέφει τρία θραύσματα του Παρθενώνα στην Ελλάδα – Φυλάσσονταν σε μουσεία του Βατικανού

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η τελευταία του επιθυμία έγινε πραγματικότητα – Συγκλονίζει η ανάρτηση της οικογένειάς του

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Χωρίς ψυχολογική υποστήριξη το κορίτσι – Έχει αφεθεί στη μοίρα του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50