Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Δεν έκρυψε την… αδυναμία του στον Ρονάλντο, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ πριν από μερικές μέρες.
Τονίζοντας ότι ο Αργεντίνος Λιονέλ Μέσι και ο Πορτογάλος Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπορούν να συγκριθούν, ο Τούρκος πρόεδρος την Κυριακή είπε ότι ο τελευταίος «έπεσε θύμα» «πολιτικής απαγόρευσης» στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
«Αδίκησαν τον Ρονάλντο. Δυστυχώς, του έχουν επιβάλει πολιτική απαγόρευση. Το να στείλεις έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Ρονάλντο στο γήπεδο με μόλις 30 λεπτά να απομένουν για τον αγώνα κατέστρεψε την ψυχολογία του και του αφαίρεσε την ενέργεια«, είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο πλαίσιο ενός Συνεδρίου της νεολαίας στην ανατολική επαρχία Ενζουρούμ, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
«Ο Ρονάλντο είναι κάποιος που υπερασπίζεται το Παλαιστινιακό ζήτημα», πρόσθεσε.
Ο Ερντογάν αποκάλυψε επίσης, σε ποια ομάδα θα παίζει ο CR7 από την επόμενη χρονιά, καθώς ο Πορτογάλος «σταρ» έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τουρκίας, ο οποίος αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της μεταγραφής του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.
«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πάει στη Σαουδική Αραβία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε επίσης:
Γράμμα στον… Άγιο Βασίλη «έγραψαν» Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης
Τα δώρα του Ράμα στον Μητσοτάκη
Έφη Αχτσιόγλου: Η γιορτινή φωτογραφία με τον γιo της
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.