search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:39
MENU CLOSE

Η Καινούργιου ανάγκασε τον Μπαλάσκα να ζητήσει συγγνώμη – Για την ατάκα «πλαστικοποιημένος» (video)

10.01.2023 13:55
kainourgiou_mpalaskas_new

Την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου προκάλεσε μία ατάκα του συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ, Σταύρου Μπαλάσκα για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Συγκεκριμένα ο Μπαλάσκας, ακούγοντας το ρεπορτάζ για την εξέλιξη της υπόθεσης ξυλοδαρμού, για την οποία κατηγόρησε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ η μνηστή του, σχολίασε αρχικά: «Δεν μπορεί ο κάθε πλαστικοποιημένος να κάνει άστοχη κινητοποίηση Αρχής».

«Δεν μπορεί ο κάθε πλαστικοποιημένος να κάνει άστοχη κινητοποίηση Αρχής», δήλωσε αρχικά ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Σε εκείνο το σημείο, η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε, αναφέροντας πως δεν έχουν κάποια σχέση οι πλαστικές του με την υπόθεση.

«Άστοχο το σχόλιο κ. Μπαλάσκα. Επειδή έχω βρεθεί να με χτυπάει για το αντίστοιχο θέμα ένας δικηγόρος. Ό,τι έχει κάνει ο καθένας στην εμφάνισή του είναι δικαίωμά του. Παιδιά, πλαστικοποιημένος δεν ακούσαμε όλοι; Δεν δέχομαι αυτόν τον χαρακτηρισμό για κανέναν. Ούτε για άνδρα, ούτε για γυναίκα. Είτε πλαστικοποιημένος, είτε αδύνατος, είτε έτσι, είτε αλλιώς», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, ο αστυνομικός ζήτησε συγγνώμη και ανακάλεσε το σχόλιό του. «Ήταν λάθος αυτό που είπα, το παίρνω πίσω. Δεν μπορεί όμως, να κινητοποιείται τώρα το περιπολικό και να απασχολούνται οι αστυνομικοί υπηρεσίας, να απασχολούνται δικαστήρια. Για τον χαρακτηρισμό, τον παίρνω πίσω και ζητώ συγγνώμη. Ατυχής χαρακτηρισμός, λόγω μιας δυσφορίας της στιγμής, αλλά δεν παίρνω πίσω την άσκοπη κινητοποίηση αρχής, τη ψευδή καταμήνυση, δεν παίρνω πίσω τον αξιωματικό υπηρεσίας, που έκατσε κι έγραφε μηνύσεις για 2,5 ώρες, δεν παίρνω πίσω το περιπολικό που θα μπορούσε να βρίσκεται σε ένα άλλο σήμα, καθώς θα μπορούσε να κινδυνεύει ένας συμπολίτης μας, γιατί απασχολήθηκε για 45 λεπτά», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Τζεν Σαχ: Φυλάκιση και πρόστιμο στη γνωστή ηθοποιό – Η απάτη μέσω τηλεμάρκετινγκ, τα ευάλωτα θύματα και η συγγνώμη (videos)

Θαμώνας πέταγε στον Οικονομόπουλο πανέρια σε… ευαίσθητο σημείο – Τι του είπε ο τραγουδιστής (Video)

Πάολα για το τσιγάρο στην πίστα: «Ήταν μέρος της παράστασης, το έχω κόψει 2,5 χρόνια» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15