search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:30
MENU CLOSE

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Οι «γαλάζιοι» Υπουργοί και βουλευτές που θα δώσουν το παρών στην κηδεία του

13.01.2023 06:00
vasilias_konstantinos

Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος θα ταφεί ως ιδιώτης, κοντά στους προγόνους του στο Τατόι. Αυτό τουλάχιστον αποφασίστηκε σε διυπουργική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την ίδια ώρα οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη διατυμπανίζουν ότι δε θα γίνει λαϊκό προσκύνημα, τουλάχιστον όχι επίσημα. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση διαρρέει ότι «δεν υπάρχει απαγορευτικό για κανέναν που θέλει να παρευρεθεί στην κηδεία». Με το που έγινε αυτή η διαρροή δεν είναι λίγοι οι «γαλάζιοι» που ανακουφίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το γεγονός ότι η Λίνα Μενδώνη θα εκπροσωπήσει επίσημα την κυβέρνηση, άλλοι τρεις Υπουργοί θα βρεθούν στην Μητρόπολη. Όπως είναι σε θέση το topontiki.gr να γνωρίζει ένα από τα κορυφαία κυβερνητικά στελέχη που θα δώσει το παρών είναι ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος. Παράλληλα – όπως μας εξηγούσε κορυφαίος «γαλάζιος» – πάνω από 20 θα είναι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που θα βρεθούν στην κηδεία του τέως.

Υ.Γ: Με τις αποφάσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε σαφή ιδεολογική επιλογή, την οποία όπως φαίνεται δε συμμερίζεται και πάρα πολύ ο Αντώνης Σαμαράς.  

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Χαμόγελα για την περιφέρεια – Παραμένει «πληγή» η Αττική 

Νέα Δημοκρατία: Νέα «κρυφή» δημοσκόπηση για τον Βόρειο Τομέα – Ποιοι θα στηρίξουν τον Παπαθανάση

Οι… Blues Brothers του ΠΑΣΟΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32