search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 02:12
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Νέα «κρυφή» δημοσκόπηση για τον Βόρειο Τομέα – Ποιοι θα στηρίξουν τον Παπαθανάση

11.01.2023 06:30
neadimokratia_grafeia_new

Σε 100 το πολύ 120 μέρες θα στηθούν οι πρώτες κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές.

Για τον λόγο αυτό άρχισαν να τρέχουν πάλι οι δημοσκοπήσεις οι οποίες παρουσιάζουν λίγο – πολύ τη δυναμική των υποψηφίων βουλευτών. Το topontiki.gr έμαθε πως  η συγκεκριμένη έγινε σε… συνεργασία υποψηφίων «γαλάζιων» για τον Βόρειο Τομέα της Αθήνας.

Στη νέα έρευνα λοιπόν φαίνεται πως η πρώτη τριάδα ανατρέπεται καθώς ναι μεν η πρώτη θέση δεν αλλάζει καθώς ο Κωστής Χατζηδάκης είναι στην πρώτη θέση, αλλά δεύτερος και αρκετά ενισχυμένος έρχεται ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ τρίτη ακολουθεί η Νίκη Κεραμέως.

Ο Υπουργός Εργασίας είναι κυρίαρχος ενώ ο Υπουργός Ανάπτυξης ενισχυμένος. Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενη δημοσκόπηση που παρουσιάσαμε, πάλι για τα βόρεια η Νίκη Κεραμέως ήταν δεύτερη και ο Άδωνις Γεωργιάδης τρίτος. Το «Καλάθι του Νοικοκυριού» φαίνεται να «δούλεψε».

Πλέον, στα Βόρεια της Αθήνας μπαίνει «σφήνα» και ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος σύμφωνα με διαρροές σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ θα στηριχθεί και από τον Κωστή Χατζηδάκη και από τον Άδωνι Γεωργιάδη. Στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας επίσης συναντάμε: Γιώργο Κουμουτσάκο, Θεόδωρο Ρουσόπουλο, Δημήτρη Καιρίδη και Ζωή Ράπτη.

Άκρως ανταγωνιστικό ψηφοδέλτιο!

Διαβάστε επίσης:

Οι… Blues Brothers του ΠΑΣΟΚ

Θεοφάνεια: Το Πεντάγωνο …εξαφάνισε τον Τσίπρα (Photo)

Τρία «άκυρα» της Χαριλάου Τρικούπη στην Κουμουνδούρου για κοινές εκδηλώσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 01:10