search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:30
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Νέα έρευνα για τους βουλευτές του Βορείου Τομέα – Ο «πρωταγωνιστής» και ο «πεσμένος»

22.07.2022 06:30
neadimokratia_new

Όλα δείχνουν πως εκλογές δε θα έχουμε το Φθινόπωρο αλλά οι κυλιόμενες έρευνες που είχαν παραγγείλει βουλευτές προχώρησαν. 

Σε έρευνα βουλευτή για τον βόρειο τομέα φαίνεται πως έχουμε μία ανατροπή στις πρώτες θέσεις. Πριν από περίπου δύο εβδομάδες στο topontiki.gr είχαμε παρουσιάσει μία έρευνα που έλεγε πως ο Υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης εμφανίζεται με διαφορά πρώτος από τον δεύτερο Άδωνι Γεωργιάδη και στην τρίτη θέση ήταν η Νίκη Κεραμέως.

Στη νέα έρευνα η πρώτη τριάδα ανατρέπεται χωρίς όμως να αλλάζει η πρώτη θέση. Ο Κωστής Χατζηδάκης είναι μακράν πρώτος με την Νίκη Κεραμέως να έρχεται δεύτερη και να ακολουθεί τρίτος ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο Υπουργός Εργασίας είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής ενώ ο Υπουργός Ανάπτυξης πεσμένος. Όπως μας έλεγαν «γαλάζιες» πηγές η διαφορά της Κεραμέως με τον Γεωργιάδη δεν είναι μεγάλη αλλά ανατρέπει την κατάταξη. Η ακρίβεια φαίνεται να κοστίζει… πολύ στον Άδωνι Γεωργιάδη. 

Κατ’ άλλα στη τέταρτη θέση εμφανίζεται ο διεθνολόγος Δημήτρης Καιρίδης, ακολουθεί ο Γιώργος Κουμουτσάκος μαζί με τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο. 

Υ.Γ: Οι περισσότερες συνδρομές των βουλευτών στις δημοσκοπικές έρευνες σταμάτησαν κυρίως για λόγους οικονομικούς.

Διαβάστε επίσης:

Λεξ: Οι βουλευτές που ακούνε τα τραγούδια του – Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τον ράπερ 

ΠΑΣΟΚ: Τι συνδέει τον Νίκο Ανδρουλάκη με τον Χρήστο Στυλιανίδη 

ΠΑΣΟΚ: Στις καμένες περιοχές της Πεντέλης ο Ανδρέας Σπυρόπουλος  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:29