search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:45
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Στις καμένες περιοχές της Πεντέλης ο Ανδρέας Σπυρόπουλος  

20.07.2022 17:56
vas

Οδοιπορικό στους δήμους Πεντέλης και Γέρακα-Παλλήνης, που επλήγησαν από τα πύρινα μέτωπα των τελευταίων 24ώρων, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης κλιμάκιο του κόμματος υπό τον Γραμματέα Ανδρέα Σπυρόπουλο.  

Τον Γραμματέα συνόδευσαν ο Εκπρόσωπος Τύπου Δημήτρης Μάντζος, η υπεύθυνη του κοινοβουλευτικού τομέα Πολιτικής Προστασίας Τόνια Αντωνίου, ο Γραμματέας του Τομέα Πολιτικής Προστασίας Γρηγόρης Σκιαδόπουλος, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου Αναστασία Σιμητροπούλου, ο Γραμματέας των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία Μιχάλης Χάλαρης και τοπικά στελέχη. 

Image.jpeg

Ο Γραμματέας και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο Παλλήνης Αθ. Ζούτσο για την εξέλιξη των πυρκαγιών και το μέγεθος των καταστροφών, που άφησαν στο πέρασμα τους σε σπίτια και περιουσίες. Κατόπιν βρέθηκαν δίπλα στους κατοίκους στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Πεντέλης. 

Μετά την ενημέρωση του κόμματος ο Ανδρέας Σπυρόπουλος δήλωσε: «Βρεθήκαμε σήμερα στην περιοχή του πύρινου μετώπου για να ενημερωθούμε από τους Δημάρχους και τους αρμοδίους για την πορεία των πυρκαγιών. Στεκόμαστε στο πλευρό των πολιτών, των πυροσβεστών, της αστυνομίας, του στρατού , των ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και φυσικά των εθελοντών , που δίνουν από χθες μια τιτάνια μάχη για να ελέγξουν το μέτωπο της πυρκαγιάς. Ελπίζουμε μέχρι να πέσει ο ήλιος, να έχει περιοριστεί σε τέτοιο βαθμό για να μην ζήσουμε άλλη μια δύσκολη νύχτα». 

Διαβάστε επίσης:

Ξανά θετικός στον κορωνοϊό ο Αλέξης Τσίπρας

Περιοδεία του ΚΚΕ στις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Αττικής

ΣΥΡΙΖΑ: Σβίγκου, Βασιλειάδης, Σπίρτζης στις πληγείσες περιοχές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09