search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:30
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Επανήλθαν οι συζητήσεις για υποψηφιότητα του Γραμματέα Ανδρέα Σπυρόπουλου στις εκλογές

20.07.2022 06:00
spiropoulos-xalandri-1-new

Επανήλθαν οι συζητήσεις για πιθανή υποψηφιότητα του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Σπυρόπουλου στις εκλογές. 

Η αλήθεια είναι ότι οι Γραμματείς των κομμάτων δεν συνηθίζονται να είναι υποψήφιοι αλλά στο ΠΑΣΟΚ πλέον αυτό προβλέπεται από το καταστατικό. Υπάρχουν μάλιστα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ανδρέα Σπυρόπουλο να είναι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ανδρέας Σπυρόπουλος θα κάνει όλη την προεκλογική εκστρατεία από τη θέση του γραμματέα. Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι δε μπορεί να έχει την ευθύνη του κόμματος από τη μία και να τρέχει για την προσωπική του εκλογή από την άλλη. 

Γι’ αυτό το λόγο πολλοί στο ΠΑΣΟΚ καταλήγουν στο συμπέρασμα πως δεν αποκλείεται να δούμε τον Ανδρέα Σπυρόπουλο στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Η ένταξη του στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του δίνει τη δυνατότητα και για πολλαπλές τηλεοπτικές εμφανίσεις πράγμα που θα το χρειαστεί το κόμμα προεκλογικά. 

Αν τελικά ο Ανδρέας Σπυρόπουλος είναι υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε κάτι τέτοιο. Παρόμοιο πράγμα έχει κάνει και ο Αλέξης Τσίπρας στο παρελθόν με τον Πάνο Σκουρλέτη. Βέβαια, ο Πάνος Σκουρλέτης ήταν εκείνη τη περίοδο Εκπρόσωπος Τύπου αλλά ήταν ο στενότερος συνεργάτης του κ. Τσίπρα. Έντονη σχέση συνεργασίας έχουν τώρα και Ανδρουλάκης – Σπυρόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: Παράπονα για την αξιοποίηση «ΠΑΣΟΚων» και νέα κόντρα «γαλάζιων» δημοσιογράφων 

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα στη Μακρακώμη (Video)

Εκλογές: Ποιοι «τουρκολόγοι» των τηλεοράσεων θα είναι υποψήφιοι 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:30