search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:04
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Παραιτήθηκε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου Αναστασία Σιμητροπούλου

23.01.2023 14:44
simitropoulou_2301_new

Ακόμα μία ήρθε να προστεθεί στις πολλές παραιτήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στο ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα ήταν η σειρά της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Αναστασίας Σιμητροποπούλου, η οποία έφυγε – σύμφωνα με την ίδια – για προσωπικούς λόγους. Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Σιμητροπούλου δεν θα είναι ούτε στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών.  

Υπενθυμίζεται ότι η Αναστασία Σιμητροπούλου ανέλαβε τη θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου πριν από έναν χρόνο μετά από πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη. Διατηρεί φιλία και επαγγελματική συνεργασία με τον στενό συνεργάτη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και δικηγόρο, Μιχάλη Καλαντζόπουλο. 

Πάντως, ήδη από τις αρχές Ιανουαρίου «Το Ποντίκι» είχε γράψει για επικείμενη παραίτησή της, η οποία όμως θα συνδεόταν με την κάθοδό της στις εκλογές. Η κ. Σιμητροπούλου βρισκόταν για μεγάλο διάστημα σε απόσταση από την ηγεσία του κόμματος.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

«Η Αναστασία Σιμητροπούλου υπέβαλε την παραίτηση της από τη θέση της αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για προσωπικούς λόγους.

Την ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμβολή της όλους αυτούς τους μήνες στη συλλογική προσπάθεια, την οποία θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις».

Διαβάστε επίσης:

Τσαπανίδου: Η πραγματικότητα διαφέρει πολύ από το κυβερνητικό αφήγημα

Μητσοτάκης στη Συνέντευξη Τύπου: Σημαντική αύξηση στον κατώτατο μισθό – Το Καλάθι προσέφερε διαφάνεια και διαθεσιμότητα

Süddeutsche Zeitung για υποκλοπές: «Παρακώλυση της δικαιοσύνης από την ελληνική κυβέρνηση;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:04