search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 04:30
MENU CLOSE

Η κατάθεση πρότασης μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ και ποιοι είχαν κοριό της ΕΥΠ

25.01.2023 06:00
vouli-12414-new

Το περιεχόμενο του φακέλου που παρέδωσε ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με στοιχεία και ονόματα για τις επισυνδέσεις της ΕΥΠ, έβαλε «φωτιά στα τόπια».

Μετά την συνάντηση με την πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Τσίπρας ζήτησε την παραίτηση του Μητσοτάκη.

◦ Πήραν «φωτιά» και τα δελτία ειδήσεων και, ως διά μαγείας ορισμένα ΜΜΕ, παρουσίαζαν το ημερολόγιο Καλογρίτσα με συναντήσεις με τον Νίκο Παππά – γνωστά πράγματα τρία χρόνια τώρα – και έναν Δελαπατρίδη ή Δελαπαστίδη ή κάπως έτσι, -προστατευόμενος μάρτυρας «Σαράφης» στην υπόθεση Novartis ( 5-6 χρόνια πριν)-, ο οποίος συνελήφθη γιατί έταζε σε πελάτες δάνεια εκατομμυρίων από το Κατάρ. Νάτο πάλι το Κατάρ!

◦ Τι θα ακολουθήσει; Σήμερα ο Τσίπρας στη Βουλή θα αναφερθεί στο περιεχόμενο του φακέλου, δίνοντας στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων είχε παρακολουθήσει η ΕΥΠ, δηλαδή έναν υπουργό, τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και 4-5 ανώτερους αξιωματικούς. Περίπου ήταν γνωστά όλα αυτά, αλλά δεν είναι γνωστά άλλα στοιχεία, όπως η διάρκεια, τα θέματα, οι αναλύσεις των ωτακουστών της ΕΥΠ και λοιπά.

◦ Κατά την σημερινή ομιλία στη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Που σημαίνει Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο (ή Κυριακή) συζήτηση στη Βουλή.

◦ Α, και θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση για… δυόμισι μήνες!!!

Διαβάστε επίσης:

«Πράσινο φως» από την εκκλησία για εκλογές στις 9 Απριλίου – Τι είπε ο κ. Ιερώνυμος

Οι κερδοσκόποι «σουπερ-μαρκετάδες» και σε ποιο στοίχημα ποντάρουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Οι αποφάσεις Καραμανλή και Σαμαρά για τις εκλογές και τα «μυστικά» δείπνα με Μητσοτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44