search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:55
MENU CLOSE

ΑΕΚ: Κάνει έφεση κατά της απόφασης της Super League για διεξαγωγή του αγώνα με τον Ατρόμητο – «Δεχόμαστε πόλεμο»

14.02.2023 14:14
aek_atromitos_new

Ολοκληρώθηκε στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τη μη διεξαγωγή του αγώνα ΑτρόμητοςΑΕΚ, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η απόφαση ορίζει τη διεξαγωγή του αγώνα σε νέα ημερομηνία.

Επίσης, οι γηπεδούχοι απαλλάχθηκαν από κάθε υπαιτιότητα για το θέμα που είχε προκύψει με το ύψος της εστίας και τους αναγνωρίστηκε ότι κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διεξαχθεί το ματς. Έτσι το ματς, τουλάχιστον σε πρώτο βαθμό, δεν κρίνεται στα χαρτιά, ενώ οι Περιστεριώτες δεν τιμωρούνται με αφαίρεση βαθμών.

Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται: «… το ζήτημα της απόκλισης των εστιών από τα προβλεπόμενα από τον κανονισμό ύψη, δεν αποδείχθηκε ότι οφείλεται σε υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας, ούτε με τη μορφή της αμέλειας, καθόσον, όταν αυτή παρέλαβε το γήπεδο, υπήρχε ήδη η απόκλιση στο ύψος των εστιών, δοθέντος ότι δεν θα μπορούσε να συμβεί η μείωση αυτών την στιγμή που στο γήπεδο βρίσκονταν ήδη οι παράγοντες της διοργανώτριας

Μάλιστα, προσπάθησε με το υφιστάμενο εκείνη τη στιγμή προσωπικό να άρει την αντικανονικότητα των εστιών και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να αποκαταστήσει το ύψος αυτών, αλλά δεν κατέστη εφικτό σε μία εκ των δύο για αντικειμενικούς λόγους. Άλλωστε η αιτίαση της ενιστάμενης ΠΑΕ ΑΕΚ, ότι δεν είχε εφεδρικά τέρματα για να τα αντικαταστήσει, δεν αποδεικνύεται βάσιμη, καθώς δεν είχαν φθαρεί οι εστίες για να χρήζουν αντικατάστασης, αλλά έπρεπε να αποκατασταθούν τα ύψη αυτών, ενώ η τοποθέτηση άλλων εστιών δεν προδίκαζε αποκατάσταση, αφού θα πακτώνονταν στο ίδιο σημείο».

«Δεχόμαστε πόλεμο, φτάνει πια»

Η ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε και επίσημα, θα προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων, μετά την απόφαση για επανορισμό του αγώνα με τον Ατρόμητο, κάνοντας λόγο για πόλεμο που δέχεται.

Συγκεκριμένα, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τόνισε ότι «οι Εφέτες που θα εκδικάσουν την υπόθεση θα μείνουν ανεπηρέαστοι από τις όποιες παρεμβάσεις και θα εκδώσουν τη σωστή απόφαση», αναφέρεται σε «παρασκήνιο και πόλεμο» που δέχεται ο σύλλογος, εξαπολύοντας επίθεση και κατά του Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων και διατηρεί τη βεβαιότητα ότι οι Εφέτες που θα εκδικάσουν την υπόθεση θα μείνουν ανεπηρέαστοι από τις όποιες παρεμβάσεις και θα εκδώσουν τη σωστή απόφαση.

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι σε θέση να γνωρίζει όλο το παρασκήνιο και τον πόλεμο που δεχόμαστε και να είναι σίγουροι θα έρθει η στιγμή που όλος ο κόσμος της ΑΕΚ θα μάθει την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Και κάτι ακόμη: ανεχόμαστε επί τέσσερα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον χειρότερο Υφυπουργό Αθλητισμού από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους.

Δηλώνουμε την αγανάκτησή μας και λέμε την τελευταία μας λέξη: Φτάνει πια, δεν πάει άλλο!».

Διαβάστε επίσης:

Έλον Μασκ: Ο μεγιστάνας της Tesla σκέφτεται να αγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (video)

«Εξάρα» με… «καυτό» Χάμες ο Ολυμπιακός

Το «αντίο» της ΑΕΚ στον Νεκτάριο Σαντορινιό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:53