search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:54
MENU CLOSE

Έλον Μασκ: Ο μεγιστάνας της Tesla σκέφτεται να αγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (video)

14.02.2023 13:37
musk_1402_new

Ο Αμερικανός μεγιστάνας, Έλον Μασκ, σκέφτεται να καταθέσει πρόταση για την εξαγορά των μετοχών της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Να σημειωθεί πως επίσημα υποψήφιος για την εξαγορά της ομάδας είναι ήδη ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης της γαλλικής Νις -μέσω του πετροχημικού ομίλου Ineos-, Τζιμ Ράτκλιφ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι επίσημα προς πώληση από τον περασμένο Νοέμβριο και τις επόμενες ώρες αναμένεται να κατατεθούν κι άλλες προτάσεις από Κατάρ, Σαουδική Αραβία και ΗΠΑ.

Η επιχειρηματική οικογένεια Γκλέιζερ από τις ΗΠΑ, ιδιοκτήτρια του συλλόγου των «κόκκινων διαβόλων», έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τις μετοχές της και σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail» ο Ελον Μασκ, σκέφτεται να καταθέσει πρόταση 4.7 δισ. δολαρίων για την εξαγορά των μετοχών της.

Ο Αμερικανός μεγιστάνας, ιδιοκτήτης της Tesla και δεύτερος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο με εκτιμώμενη περιουσία περίπου στα 190 δισ. δολάρια, σκέφτεται να καταθέσει πρόταση, πριν από την ημερομηνία λήξης προσφορών, που έχει οριστεί για την Παρασκευή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποτίμηση 3,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, όπου είναι εισηγμένος ο σύλλογος.

Διαβάστε επίσης:

Super League: Κανονικά το Ατρόμητος-ΑΕΚ, απαλλάχθηκαν οι γηπεδούχοι

«Εξάρα» με… «καυτό» Χάμες ο Ολυμπιακός

Το «αντίο» της ΑΕΚ στον Νεκτάριο Σαντορινιό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:53