search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:21
MENU CLOSE

Βόλεϊ: Χωρίς κόσμο λόγω δακρυγόνου το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

15.02.2023 19:33
volei_new

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο θα αρχίσει ο δεύτερος ημιτελικός του Challenge Cup ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, λιγότερο από μία ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης, υπήρξε ένταση έξω από το κλειστό με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών μέσα στο γήπεδο.

Τα δακρυγόνα της αστυνομίας έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα με τον Άγιο Θωμά να αδειάζει καθώς κανείς δεν μπορούσε να μείνει στις εξέδρες.

Από εκείνη την στιγμή ξεκίνησε η συζήτηση για το αν τελικά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, καθώς υπήρχαν πιθανότητες και να μην γίνει. Τελικά αποφασίστηκε ο αγώνας να γίνει κανονικά, αλλά χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Από τα μεγάφωνα ακούστηκε πως θα πρέπει να υπάρξει εκκένωση των εξεδρών, με τους λιγοστούς έτσι και αλλιώς φίλους του Παναθηναϊκού που είχαν μείνει να αποχωρούν και μένει να δούμε το πότε θα καθαρίσει η ατμόσφαιρα για να αρχίσει το ματς.

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Μπάγερν και Μίλαν έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» (Videos)

Παρί Σεν Ζερμέν: Εκτός εαυτού ο Σέρχιο Ράμος – Χτύπησε φωτογράφο (Video)

Στο πλευρό του Τεντόγλου η Κατερίνα Στεφανίδη – Τι είπε για την ακύρωση του άλματος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:21