search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:52
MENU CLOSE

Αναπρογραμματισμός για το νέο κύκλο της σειράς «Άγιος Παϊσιος- Από τα Φάρασα στον ουρανό»

16.02.2023 18:07
Paisios_new

Παϊσιος μεν, του χρόνου δε. Δεδομένα τα οποία ενέσκηψαν στην πορεία προς την υλοποίηση του δεύτερου κύκλου των12 επεισοδίων της σειράς «Άγιος Παΐσιος- από τα Φάρασα στον ουρανό» προκαλούν ανασχεδιασμό στην ενταξιακή διαδικασία της σειράς στο πρόγραμμα του Mega.

Φαίνεται ότι ο δεύτερος κύκλος προορίζεται τελικώς για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν καθώς, εξ όσων έχουν γνωστά, νέα στοιχεία στην έρευνα για τη ζωή του Αγίου ενέσκυψαν τα οποία παρατείναν τις διαδικασίες προετοιμασίας και διαμόρφωσης των σεναρίων. Εκτιμάται ότι γυρίσματα θα αρχίσουν κατά τον Απρίλιο.


Τα νέα επεισόδια εστιάζουν στην επιστροφή του Παΐσιου στην Κόνιτσα, τέλος δεκαετίας του ’50 και στην ανοικοδόμηση της μονής Στομίου, έπειτα από τις εκτεταμένες καταστροφές που προκάλεσαν με πυρπόληση της τα ναζιστικά στρατεύματα Κατοχής το 1943, τον «παρακολουθούν» στο ταξίδι του στο Σινά, όπου ασκήτεψε για μια διετία με τελικό προορισμό, έπειτα από δύο χρόνια, το Περιβόλι της Παναγίας με έμφαση στο διάστημα κατά την ασκητική ζωή του στο κελί του, Παναγούδα, μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από την Σκήτη του Αγίου Παντελεήμονα. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα κρατά και πάλι ο Προκόπης Αγαθοκλέους.

Διαβάστε επίσης:

Οι τέσσερις μεγάλες προκλήσεις του BBC – Θα τα καταφέρει;

Εκνευρίστηκε ο Λοβέρδος με τους Αταίριαστους – «Με προσέβαλες στα ίσια, γιατί το κάνεις αυτό;» (video)

Στάση εργασίας αύριο σε κανάλια – ραδιόφωνα ως ένδειξη συμπαράστασης για την υποβάθμιση των καλλιτεχνικών σπουδών 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24