search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:24
MENU CLOSE

Ρωσία: Συνετρίβη μαχητικό αεροσκάφος κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία – Νεκρός ο πιλότος (Photos)

23.02.2023 12:56
syntrivi-new

Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος τύπου SU-25 συνετρίβη το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή Μπέλγκοροντ της Ρωσίας, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία.

Όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Αμυνας, χειριστής του αεροσκάφους έχασε τη ζωή του, ενώ σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο TASS, το οποίο επικαλείται το υπουργείο Αμυνας της Ρωσίας, η πτώση του αεροσκάφους αποδίδεται σε «τεχνική δυσλειτουργία».

Η περιοχή όπου συνετρίβη το αεροσκάφος δεν κατοικείται και μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές.

Οι υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών και ερευνητές βρίσκονται στο σημείο όπου κατέπεσε το αεροπλάνο, κοντά στην πόλη Βαλιούκι, ανέφερε νωρίτερα σε ανάρτησή του στο Telegram, ο κυβερνήτης του Μπέλγκοροντ, Βιάτσεσλαβ Γκλάντκοφ.

Το Μπέλγκοροντ, το οποίο συνορεύει με την περιφέρεια του Χαρκόβου της Ουκρανίας, έχει επανειλημμένως δεχθεί πλήγματα από την έναρξη της ρωσικής εισβολής.

Διαβάστε επίσης:

Σχέσεις Ρωσίας – ΗΠΑ: Ψυχροπολεμικό κλίμα μετά τις δηλώσεις Πούτιν για τα πυρηνικά – «Κλειδί» ο ρόλος του Πεκίνου (Videos)

Βραζιλία: Σκότωσαν εν ψυχρώ επτά σε μπιλιαρδάδικο γιατί τους κορόιδεψαν (Σκληρό Video)  

Τι λένε οι γονείς της 22χρονης που ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν – «Φοβόμαστε ότι η Τζούλια θα κάνει το αναπόφευκτο» (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:20