search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:23
MENU CLOSE

Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα λειτουργήσουν το τριήμερο Βαρβάκειος και λαϊκές

25.02.2023 11:00
sarakostiana765- new

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τροφίμων την Καθαρά Δευτέρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τα καταστήματα τροφίμων θα λειτουργήσουν κανονικά την Καθαρά Δευτέρα προκειμένου το καταναλωτικό κοινό να προμηθευτεί τα σαρακοστιανά εδέσματα.

Η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών επισημαίνει επίσης σε ανακοίνωσή της ότι κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές την Καθαρά Δευτέρα, ενώ θα ξεκινήσουν να λειτουργούν από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, όπως παραδοσιακά κάνουν, τα καταστήματα και της Βαρβάκειου Αγοράς και της Αγοράς του Καταναλωτή στον ΟΚΑΑ.

Σήμερα, Σάββατο (25/2), η Βαρβάκειος θα είναι ανοιχτή από το πρωί έως τις 18:00, την Κυριακή από το πρωί έως τις 17:00 ενώ, για την Καθαρά Δευτέρα θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τις 21:00 την Κυριακή μέχρι και το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας. Αντίστοιχα, ανοικτά θα είναι συνέχεια και τα καταστήματα στην Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη, από το πρωί της Κυριακής μέχρι το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, ενώ και το Σάββατο θα παραμείνουν ανοικτά από το πρωί έως αργά το απόγευμα.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Βρέθηκε το μικρόβιο στον πνεύμονα» – Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του (Video)

Βόλος: Σε αμόκ μαθητής δημοτικού μέσα στην τάξη – Απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει

Διέφυγε από τον κίνδυνο ο 18χρονος που έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:23