search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:59
MENU CLOSE

Βόλος: Σε αμόκ μαθητής δημοτικού μέσα στην τάξη – Απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει

25.02.2023 09:43
SXOLEIO

Μία πέρα για πέρα ανεξέλεγκτη κατάσταση επικράτησε την Πέμπτη (23/02) σε δημοτικό σχολείο του Βόλου, όταν ένα μικρό παιδί βρέθηκε σε κατάσταση κρίσης, άρχισε να βάζει τα χέρια του στις πρίζες, να πετάει θρανία, να σπάει ότι έβρισκε μπροστά του, ενώ απειλούσε να αυτοκτονήσει πηδώντας από το παράθυρο της τάξης στο κενό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά δεν ήταν η πρώτη φορά που το παιδί είχε ακραίο ξέσπασμα. Μάλιστα, η συμπεριφορά του πατέρα που κλήθηκε να ηρεμήσει το παιδί, χαρακτηρίστηκε από το εκπαιδευτικό προσωπικό αδιανόητη. «Ωραία, τα είπαμε, έχουμε τίποτα άλλο να δούμε γιατί έχω και δουλειά» φέρεται να ήταν η αντίδρασή του, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Μετά την γνωστοποίηση ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που παιδί είχε κρίση, δόθηκε εντολή από την Εισαγγελία για ακούσια νοσηλεία του στο Νοσοκομείο ώστε να το εξετάσει παιδοψυχίατρος. Προχθές το βράδυ έγινε η πρώτη γνωμάτευση και χθες το μεσημέρι η δεύτερη. Κρίθηκε ότι το παιδί χρειάζεται υποστήριξη, εξειδικευμένη βοήθεια και παρακολούθηση αλλά δεν χρήζει νοσηλείας.

Διαβάστε επίσης:

Διέφυγε από τον κίνδυνο ο 18χρονος που έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου

«Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»: Η Warner Bros ετοιμάζει νέες διασκευές των ταινιών (videos)

Καλλιτέχνες: Πορεία διαμαρτυρίας με μήνυμα προς την κυβέρνηση – «Δεν είμαστε 2 μήνες στον δρόμο για 179 ευρώ» (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:58