search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.06.2025 02:10
MENU CLOSE

Όλη η Ελευσίνα ένα μουσείο!

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2270
23/2/2023
25.02.2023 06:00
Elefsina_new

Σε μια μεγάλη εικαστική σκηνή μετατρέπει η 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης την πόλη, με πέντε εκθέσεις και εικαστικές εγκαταστάσεις με ελεύθερη είσοδο να υποδέχονται το κοινό.

Ειδικότερα: Τα Μυστήριο 44 Heiner Goebbels 7 Στήλες και Μυστήριο 17 Μελίνα, υπό τη γενική εποπτεία της Μανουέλλας Παυλίδου και τη γενική επιμέλεια του Νικόλαου Καλτσά, στις ανακαινισμένες Αποθήκες 2 & 3 αντίστοιχα του Παλαιού Ελαιουργείου, το Μυστήριο 177 Visions from the Underworld, μία ομαδική έκθεση υπό την επιμέλεια των Agprognostic Temple (Dome Wood & Sam Steverlynck) στο X – Bowling Art Center, την εικαστική έκθεση – εγκατάσταση, τα Αποθέματα Inventory II του Βασίλη Γεροδήμου και της Τζένης Αργυρίου στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, καθώς και το Μυστήριο 29 Ελευσίνα – Ωμό Μουσείο, η έκθεση – ωδή στην πόλη της Ελευσίνας στο ανακαινισμένο Παλαιό Δημαρχείο υπό την επιμέλεια της Ερατώς Κουτσουδάκη.

Διαβάστε επίσης:

«Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»: Η Warner Bros ετοιμάζει νέες διασκευές των ταινιών (videos)

Καλλιτέχνες: Πορεία διαμαρτυρίας με μήνυμα προς την κυβέρνηση – «Δεν είμαστε 2 μήνες στον δρόμο για 179 ευρώ» (Photos)

Γιατρομανωλάκης προς καλλιτέχνες: Η ΚΥΑ δεν αφορά ακαδημαϊκά ζητήματα, θεραπεύει στρεβλώσεις δεκαετιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.06.2025 00:48