search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:54
MENU CLOSE

Άνγκελα Μέρκελ: Με μαλλί που θυμίζει… Μπόρις Τζόνσον, ψωνίζει από τον φούρνο (Photo)

28.02.2023 13:15
merkel new

Μόδα φαινεται ότι τέινουν να κάνουν οι ευρωπαίοι πρώην πρωθυπουργοί (ή καγκελάριοι) το …ατίθασο μαλλί.

Μετά τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον που έχει εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές με το μαλλί να ανεμίζει, ήρθε η ώρα της Ανγκελα Μέρκελ να κάνει μια …γκέστ εμφάνιση.

Η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας εθεάθη σήμερα το πρωί, στην «καρδιά» του Βερολίνου, να ψωνίζει διάφορες λιχουδιές από γνωστό αρτοποιείο της γειτονιάς της.

Όσα αγόρασε για ένα λουκούλλειο πρωινό, δεν ήταν για την ίδια και τον σύζυγό τους αλλά για λίγους εκλεκτούς φίλους, όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild», σε σχόλιο που έχει ανεβάσει στο Twitter μαζί με την φωτογραφία της αναμαλλιασμένης Μέρκελ.

H κάμερα απαθανάτισε την 68χρονη τέως καγκελάριο με φούξια σακάκι και πέρλα στο λαιμό και μαλλί… ατίθασο.

Και αστυνομική ταινία

Την ώρα που η Μέρκελ απολαμβάνει την καθημερινότητά της ως μία απλή «κοινή θνητή», το γερμανικό δίκτυο RTL ετοιμάζεται να προβάλει μία ταινία θρίλερ με την τέως καγκελάριο της Γερμανίας να καλείται να εξιχνιάσει ένα έγκλημα.

Υπό τον τίτλο: «Miss Merkel – A Uckermark crime thriller», η ταινία θα προβληθεί στις 21 Μαρτίου και, όπως εξηγεί το γερμανικό δημοσίευμα, πρόκειται για μία ιστορία φαντασίας.

Στην ταινία, η… «Μέρκελ» μετακομίζει από το Βερολίνο σε μια μικρή πόλη στο Ούκερμακ για να απολαύσει με ηρεμία την συνταξιοδότησή της μαζί με τον σύζυγό της.

Ωστόσο, αρχίζει να αισθάνεται απελπιστικά βαρετά. Ξαφνικά, όμως, η ζωή της αποκτάει ενδιαφέρον από ένα απρόοπτο γεγονός.

Ένας κάτοικος της περιοχής βρέθηκε δηλητηριασμένος σε ένα κελί του κάστρου της πόλης και η «Μέρκελ» αποφασίζει να αναλάβει το ρόλο του Σέρλοκ Χολμς…

Τον ρόλο της τηλεοπτικής Μέρκελ υποδύεται η 69χρονη ηθοποιός, Καταρίνα Τάλμπαχ, η οποία ισχυρίζεται πως η πρωταγωνίστρια είναι ένας συνδυασμός μιας τέως Καγκελαρίου και μίας συνταξιούχου που μετατρέπεται σε «Μις Μαρπλ».

Διαβάστε επίσης

Μπουράκ Χακί για σεισμό στην Τουρκία: «Έχασα ανθρώπους, υπάρχει θυμός για τους υπευθύνους» (Video)

Γερμανία: Ένοπλος τραυμάτισε σοβαρά έναν άνθρωπο και αυτοπυροβολήθηκε κοντά σε δημοτικό σχολείο

Χονγκ Κονγκ: Βρέθηκε το κεφάλι του διάσημου μοντέλου – Ανατριχίλα από τη δολοφονία της Abby Choi (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:51