search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 02:53
MENU CLOSE

Τέμπη – Χριστόφορος Κωνσταντινίδης: «Κατάφερα να αγωνίζομαι με το εθνόσημο, γιατί υπήρχε από πίσω μια μαμά και αυτή η χώρα τη σκότωσε»

04.03.2023 14:58
xristoforos_kwnstantinidis

Γροθιά στο στομάχι η ανάρτηση του πρωταθλητή των κρίκων Χριστόφορου Κωνσταντινίδη που έχασε τη μητέρα του στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες ελπίδες. Θέλω να πω δυο πράγματα. Έχω αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος μου πάρα πολλές φορές. Αυτό το κατάφερα γιατί από πίσω υπήρχε μια ΜΑΜΑ που για κάθε μέρα, για αμέτρητες ώρες με κρύο, με βροχή, με ζέστη, με δυο παιδιά από το χέρι και ένα στο καρότσι, έπαιρνε δυο λεωφορεία και με πήγαινε για προπόνηση».

»Αυτή η μάνα έδωσε το παιδί της, τα χρόνια της και πολλά άλλα σε αυτή τη χώρα, και αυτή η χώρα τη σκότωσε και δεν ήταν καθόλου ατύχημα».

Διαβάστε επίσης:

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Αποθεώθηκε ο διασώστης – προπονητής της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ (Video)

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Άνετη πρόκριση Καραλή στον τελικό (Video)

Euroleague: Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός 83-62

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09