search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 22:41
MENU CLOSE

Καλαμάτα: Οδηγός 92 ετων «παγιδεύτηκε» σε σκαλοπάτια – Απίστευτες εικόνες

08.03.2023 10:32
kalamata new

Δεν αντιλήφθηκε τα σκαλοπάτια  92χρονος οδηγός στην Καλαμάτα με αποτέλεσμα το…  μισό αυτοκίνητό του να βρεθεί στον αέρα .

Το περιστατικό σημειώθηκε  στην Καλαμάτα. Ειδικότερα, ο 92χρονος οδηγός ενός επιβατικου αυτοκινήτου δεν κατάαλαβε ότι υπήρχαν σκαλοπάτια – μπροστά από το Δημοτικό Ωδείο της πόλης – με αποτέλεσμα το όχημα να τσουλήσει και να βρεθεί πάνω σε αυτά, έχοντας πάρει τρομακτική κλίση.

Όπως αναφέρει το tharrosnews.grο ηλικιωμένος οδηγός πανικοβλήθηκε μόλις καταλαβε τι είχε γίνει. Για να εξέλθει, μάλιστα, από το αυτοκίνητό του χρειάστηκε η βοήθεια περιοίκου.

Οι εικόνες είναι πραγματικά σοκαριστικές, όπως φαίνεται και από το πίσω τμήμα του αυτοκινήτου το οποίο βρέθηκε στην κυριολεξία στον αέρα.

Ευτυχώς, από το σημείο δεν περνούσαν πεζοί, καθώς δεν γίνονταν μαθήματα στο Ωδείο. Σε διαφορετική περίπτωση, η απροσεξία του ηλικιωμένου θα μπορούσε να αποτελέσει αιτία πρόκλησης σοβαρού ατυχήματος.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Διαβάστε επίσης

Τέμπη: Ραγίζει καρδιές η γιαγιά της Φρατζέσκας Μπέζα – «Αφήστε τη φωτογραφία της να την βλέπω» (Video)

Τέμπη: Το τελευταίο αγωνιώδες τηλεφώνημα του μηχανοδηγού πριν την τραγωδία

Τέμπη: Στην Αθήνα ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Σιδηροδρόμων – Μαζί και εμπειρογνώμονες της ΕΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 22:41