ΠΕΜΠΤΗ 31.07.2025 01:00
MENU CLOSE

Super League: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Άρης-ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των playoffs - Όλο το πρόγραμμα

13.03.2023 17:46

Ντέρμπι ανάμεσα στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και τη 2η ΑΕΚ, στην OPAP Arena, έβγαλε η κλήρωση στην πρεμιέρα των playoffs για το πρωτάθλημα της Super League.

Ντέρμπι και στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στον Βόλο.

Η πρώτη αγωνιστική, θυμίζουμε, θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 19/3 και οι ώρες θα οριστούν την Τετάρτη (15/03), όταν και θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, τη 2η αγωνιστική ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, αλλά και το Ολυμπιακός-Άρης, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον Βόλο στη Λεωφόρο.

Την 3η αγωνιστική έχουμε Άρης-Παναθηναϊκός, Βόλος-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ενώ την 4η αγωνιστική «έπεσε» το ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το πιο δύσκολο πρόγραμμα, θεωρητικά πάντα, το έχει ο ΠΑΟΚ, που ξεκινάει με τρία ντέρμπι, ενώ η κλήρωση χαμογέλασε στον Ολυμπιακό, ο οποίος πάει στην πρεμιέρα των playoffs στο Πανθεσσαλικό και στη συνέχεια έχει δύο σερί ματς στην έδρα του με τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Super League: Από το Περιστέρι στην κορυφή των play off ο Παναθηναϊκός

Super League: Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό – «Άλωσε» την έδρα της ΑΕΚ (1-3)

Φέλτον Σπένσερ: Πέθανε στα 55 του ο πρώην παίκτης του NBA (photos/video)

ΠΕΜΠΤΗ 31.07.2025 00:51
Exit mobile version