search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:18
MENU CLOSE

Κυψέλη: Άγριος ξυλοδαρμός του Χρήστου Ρήγα της Χρυσής Αυγής

22.03.2023 20:09
rigas_new

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αντιεξουσιαστές έπεσε ο Χρήστος Ρήγας, πρώην κεντρικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με το «κόμμα Κασιδιάρη».

Το περιστατικό σημειώθηκε την προπερασμένη Κυριακή στην Κυψέλη (12/3), ενώ τον έδερναν για αρκετά λεπτά, μέχρι που τον εγκατέλειψαν κι εκείνος έφυγε τρέχοντας για να γλυτώσει.

«Το βράδυ της Κυριακής 12/3 ο Χρήστος Ρήγας εντοπίστηκε σε καφέ-μπαρ στην Κυψέλη. Κατά την αποχώρησή του βρέθηκε φαρδύς πλατύς στο οδόστρωμα και ξυλοκοπήθηκε για αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι τη στιγμή που του επιτρέψαμε να διαφύγει τρέχοντας», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι συντάκτες της ανάληψης ευθύνης της επίθεσης, η οποία αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Διαβάστε επίσης:

Ακρίβεια: Θέρμανση, μαγείρεμα και… μπάνιο «κόβουν» οι Έλληνες

Λακωνία: 13χρονη βιάστηκε και έμεινε έγκυος – Κακοποιήθηκε και μετά τον τοκετό (Video)

Ηλιούπολη: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον προπονητή Τάε Κβον Ντο που φέρεται να βίαζε ανήλικες – Πώς προσέγγιζε τα θύματά του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:18