search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:32
MENU CLOSE

Παραλήρημα Γεωργιάδη κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι βουτηγμένοι στην παρανομία»

29.03.2023 21:51
georgiadis987- new

Άναψαν τα αίματα στη Βουλή την Τετάρτη ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος, με αφορμή συζήτηση στη  συνεδρίαση της Βουλής, αντιπαρατέθηκε με τον τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτη Φάμελλο και τον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χάρη Μαμουλάκη.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, αναφερόμενος σε όσους επιτίθενται κατά του υφυπουργού Νίκου Παπαθανάση, σε σχέση με το επίμαχο δάνειο, δήλωσε ότι «είναι βουτηγμένοι στην λάσπη και την παρανομία».

«Όπως τους εξήγησα, καλό είναι η πολιτική μας σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ, να διεξαχθεί με πολιτικούς και ιδεολογικούς όρους, προσωπικά το προτιμώ, εάν όμως συνεχίσουν την λάσπη (και κυρίως κατά του αδελφού μου Ν. Παπαθανάση σας διαβεβαιώ θα το μετανιώσουν πικρά. Υποκρίνονται του Αγίους και τους Τιμητές της Ηθικής, ενώ είναι βουτηγμένοι στην λάσπη και την παρανομία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας, ο Χ. Μαμουλάκης ζήτησε από τον Α. Γεωργιάδη να πει ποιους εννοεί λέγοντας ότι είναι «βουτηγμένοι στην παρανομία» καλώντας τον να ανακαλέσει άμεσα εάν εννοεί τον ίδιο και τον Σ. Φάμελλο.

«Ο πανικός, οδηγεί σε εκνευρισμό, απειλές και συκοφαντίες. Μένω στο τελευταίο: Ποιους εννοείς Α. Γεωργιάδη ότι είναι “βουτηγμένοι στην παρανομία”; Εμένα και τον Σ. Φάμελλο που αναφέρεις στην ανάρτηση; Ανακάλεσε άμεσα!», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο Σωκράτης Φάμελλος απαντώντας στον υπουργό Ανάπτυξης σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «η ανακοίνωση της ημερομηνίας διενέργειας εθνικών εκλογών έχει δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή και έχει τροφοδοτήσει μεγάλη ανασφάλεια στη Νέα Δημοκρατία. Φάνηκε από τα λεγόμενα του κ. Γεωργιάδη στη χθεσινή και στη σημερινή συνεδρίαση. Έφτασε στο σημείο να ρωτήσει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αν ως κυβέρνηση θα τα βάλει με τα αυθαίρετα».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Νέο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας – «Σύνθημά μας είναι το έργο μας»

Τροπολογία Παδημούλη στην Ευρωβουλή «παγώνει» την κατασκευή του φράκτη στον Έβρο – Τι απαντά ο Οικονόμου

Μητσοτάκης από Γλυφάδα: Πολιτική τερατογένεση η κυβέρνηση Τσίπρα, Ανδρουλάκη, Βαρουφάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32