search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 19:38
MENU CLOSE

Γκουίνεθ Πάλτροου: Αθώα για το ατύχημα με το σκι – Υπαίτιος ο συνταξιούχος γιατρός (Video)

31.03.2023 12:01
PALTROW-NEW

Απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία για το ατύχημα στο σκι η Γκουίνεθ Πάλτροου. Σύμφωνα με τους ενόρκους υπαίτιος «100%» για το ατύχημα ήταν ο συνταξιούχος οπτικός Τέρι Σάντερσον.

Της επιδικάστηκε αποζημίωση ύψους 1 δολαρίου, ένα συμβολικό ποσό που ζήτησε προκειμένου να δείξει ότι δεν επρόκειτο για χρήματα και της έδωσαν τη δικαίωση που αναζητούσε όταν επέλεξε να πάει σε δίκη αντί να συμβιβαστεί εξωδικαστικά.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός αντιμετώπιζε την κατηγορία της αμέλειας και της εγκατάλειψης αναφορικά με ατύχημα που φέρεται να προκάλεσε στον συνταξιούχο γιατρό την ώρα που εκείνος έκανε σκι το 2016 στη Γιούτα, ένα από τα πιο πολυτελή χιονοδρομικά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η ετυμηγορία των ενόρκων ήταν απαλλακτική για την Γκουίνεθ Πάλτροου, ενώ η τηλεοπτική δίκη απασχόλησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για αρκετές μέρες

Η κατηγορίες του συνταξιούχου γιατρού

Ο Τέρι Σάντερσον 76χρονος συνταξιούχος οπτικός, μήνυσε την Γκουίνεθ Πάλτροου για 300.000 δολάρια, ισχυριζόμενος ότι το 2016 ο ηθοποιός έπεσε πάνω του με σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Deer Valley, αφήνοντάς τον με διάσειση, τέσσερα σπασμένα πλευρά και εγκεφαλική βλάβη. Στη συνέχεια, η Γκουίνεθ Πάλτροου άσκησε ανταγωγή για 1 δολάριο και τα έξοδα του δικηγόρου. Ο Σάντερσον αρχικά έκανε αγωγή για 3,1 εκατομμύρια δολάρια, προτού δικαστής αποφανθεί εναντίον του, ζητώντας αποζημίωση.

Τι κατέθεσε η Γκουίνεθ Πάλτροου

Η Γκουίνεθ Πάλτροου κατέθεσε πρώτη, λέγοντας στους ενόρκους ότι ο Τέρι Σάντερσον ήταν αυτός που είχε πέσει πάνω της. Στην κατάθεσή της θυμήθηκε, μάλιστα, ότι έβλεπε τα παιδιά της να κάνουν σκι στην πλαγιά όταν ο Σάντερσον τη χτύπησε από πίσω.

«Θυμάμαι ότι όλα ήταν υπέροχα και τότε άκουσα κάτι που δεν έχω ξανακούσει ποτέ σε χιονοδρομικό κέντρο και αυτό ήταν μια αιμοσταγής κραυγή» είπε από την πλευρά του ο Τέρι Σάντερσον.

Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους μετά την ετυμηγορία, ο Τέρι Σάντερσον αμφισβήτησε αν άξιζε τον κόπο η αγωγή και δήλωσε ότι πιστεύει ότι οι άνθρωποι τείνουν να εμπιστεύονται φυσιολογικά διασημότητες όπως Γκουίνεθ Πάλτροου.

Διαβάστε επίσης:

«Σέρρες»: Αποθεώθηκε το γκέι φιλί του Μπουρδούμη στη σειρά του Καπουτζίδη (Video)

Survivor All Star: Αποχώρησε η Ελένη Χαμπέρη – Δάκρυα και συγκίνηση στο συμβούλιο (Video)

Ιωάννα Μαλέσκου: Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα η παρουσιάστρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 19:36