search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 21:06
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι πολίτες δεν πιστεύουν λέξη από τα ψέματα Μητσοτάκη πως δεν ιδιωτικοποιεί το νερό»

02.04.2023 23:18
SYRIZA NEW

«Η τεράστια σε όγκο συναυλία στην Θεσσαλονίκη κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού, δείχνει ότι η κοινωνία δεν πιστεύει λέξη από τα ψέματα του κ. Μητσοτάκη» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή τις πρόσφατες διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι σκοπός της δεν είναι η ιδιωτικοποίηση του νερού.

Όπως τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ο νόμος που ψήφισε ανοίγει διάπλατα την πόρτα στην ιδιωτικοποίηση με την δημιουργία Ρυθμιστικής Αρχής.

Άλλωστε, ο ίδιος από το 2018 είχε προαναγγείλει τα σχέδια του για «στρατηγικό επενδυτή» και ρυθμιστική αρχή που θα ελέγχει την αγορά».

«Στις 21 Μαΐου οι Έλληνες πολίτες και με την ψήφο τους θα στείλουν το μήνυμα ότι το νερό είναι δημόσιο αγαθό», επισημαίνει η Κουμουνδούρου.

Για να καταλήξει: «Δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είναι ότι η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση θα βάλει τέλος σε κάθε σκέψη ιδιωτικοποίησης του».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Ραγκούσης: «Τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική και τι έχω τώρα» (Photo)

Σακελλαροπούλου για Τέμπη: «Να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στο κράτος, να αποδοθούν άμεσα ευθύνες»

Δουδωνής: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα συνεργαστεί ποτέ με τον Βαρουφάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 21:06