search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:24
MENU CLOSE

Εγκρίθηκαν  με συντριπτική πλειοψηφια τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ- Εμπλοκή στο Κιλκίς με την αποσυρση Αγαθοπούλου

09.04.2023 18:09
syriza_new

Με συντριπτικη πλειοψηφια ψηφιστηκε απο την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ενω εγκρίθηκαν και τα ψηφοδελτια στα οποια πάντως παραμένουν καποια κενά. Υπήρξε και μια απόσυρση της βουλευτριας Κιλκίς Ειρήνης Αγαθοπούλου σε ενδειξη διαμαρτυρίας για επιλογη υποψηφίου στο αυτοδιοικητικο ψηφοδέλτιο της περιφερειας της. 

Δεδομένης και αυτης της απόσυρσης υπηρξε πρόταση να συζητηθει εκ νέου το θεμας του Κιλκίς και των υπόλοιπων κενών η όποια απορριφθηκε και τελικως προχωρησε η ψηφοφορία για την εγκριση των ψηφοδελτίων συνολικά ως πακέτο.

Στην ψηφοφορία αυτή υπήρξαν με 22 λευκά, τα οποια ως επί το πλειστον αποδιδονται για την εξελιξη στο Κιλκίς, με την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο πρώην υποψηφίου Δημάρχου του Κιλκίς Παύλου Τονικίδη. 

Εν τω μεταξύ για την περαιτερω επεξεργασία του προγραμματος με βάση και κάποιες προτάσεις που κατατέθηκαν, θα ασχοληθει Επιτροπή αποτελουμεμη από τους Βαγγελη Καλπαδάκη, Μαριλιζα Ξενογιαννακοπουλου Δημητρης Τζανακοπουλος, Νίκος Παππάς, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Κώστας Γαβρόγλου. 

Διαβάστε επίσης:

Παρέμβαση Παπανδρέου ενόψει εκλογών: «Να δεσμευθούμε όλοι ότι θα ενισχύσουμε τη διαφάνεια στον δημόσιο τομέα»

Θεοδωρικάκος για αστυνομικό που πουλούσε ναρκωτικά: «Ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους» (Photo)

Ηρώ: «Χθες βράδυ σάπισαν στο ξύλο τον γιο μου και τους φίλους του» – Στο νοσοκομείο δύο παιδιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:23